American Truck Simulator - Project Road Trip (Cars) [Ana Konu]

Gtr model yılı belirtilmemis acaba r34 modelide gelirmi merak ettim

Harita çok büyükmüş de tırla gezmesi uzun sürüyormuş gibi bu araba olayı nerden çıktı hala anlamadım. Tırla bile hızlıca gezilebiliyor harita.
Daha büyük ve detaylı olsaydı anlardım da mevcut haritayla ne gerek vardı çözemedim.
GTR ile 5 dk da tavaf ederiz artık koca Amerika’yı.

3 Beğeni

Ram’ı aslında ayrı yazmak lazım. Ayrı bir marka. İkiside Chrysler’e ait. Onlarda yanlış yazmışlar. Dodge’a ait bir model algısı ortaya çıkmış.

Böyle daha doğru:

Ford

• 1967 Mustang with 390 Thunderbird Special V8
  • 2023 F-150 with 5.0 V8
  • 2023 F-150 Raptor with 3.5 V6
  • 2023 Bronco with 2.7 V6
  • 1998-2012 Crown Victoria with 4.6 V8

Dodge

• 1970 Charger with 426 Hemi V8
  • 1996-2002 Viper with 8.0 V10
  • 2023 Challenger with 6.2 V8

Ram Trucks

• 2025 1500 with 3.0 I6

Toyota

• 1984-1987 Corolla GT-S with 1.6 I4
  • 1993-2002 Supra with 3.0 I6
  • 2024 4Runner
  • 2024 Sequoia
  • 2024 Tacoma
  • 2024 Tundra

Nissan

• 1970 Datsun 240Z with 2.4 I6
  • 1998 240SX with 2.4 I4
  • Nissan GT-R
  • 2024 Frontier
2 Beğeni

ırkçılık etmemiş scs :grin:, varsın öyle kalsın, o değilde biriniz şöyle bir şey hazırlayın yazıdan daha güzel duruyor ben üşendim chatgptden istedim beceremedi, siz gerçek resimleri birleştirin @Swanky @ugurekc

3 Beğeni

Oyun ismi değişmeli. American Driving Simulator olmalı.

7 Beğeni

ECS yi bunlar için mi iptal ettin eyyy scs eyyy pavel bunları getirene kadar ecs yi getireydin ya

4 Beğeni

Araçlara özel fizik geliyor mu bari? Okumaya üşendim yazdıkları neler varsa.

1 Beğeni

Zaten hep ben işteyken böyle blog paylaşıyorlar. :grinning: Eve gidince halletmeye çalışacağım.

1 Beğeni

Sanırım forumda okumuştum fizik motorunun değişmesinin bi sebebide buymuş araçlarda tır fiziği olmayacak onlar için ayrı fizik gelecek.

1 Beğeni

R34 olsaydı eğer Skyline GTR yazardı sadece GTR yazdığı için R35 modeli istenmiş.

1 Beğeni

tüh be keşke r34 olaydı artık modu çıkar diyelim zuhahahaahaha :smiley: ulan pavel

eğer bir gün van duyurularsa bu konuları kilitleyeceğim. intikam pavel intikam

3 Beğeni

Supraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :red_car: :red_car: :red_car:

1 Beğeni

Acaba modifiye sistemide olur mu bu araçalra. Supraya modifiye çok yakışır. Pikaplara en azından ek offroad ışıkları yada bagaj yatağı gelmeli.

1 Beğeni

American Forza Horizon

3 Beğeni

Bence araba ile beraber oyuna forzada olduğu gibi blur tarzı bir efekt gelsin bari hız yaptığımızı hissedelim artık

1 Beğeni

nfsdeki nitro ve polisten kaçmaca olayını da eklesinler 10/10 olur hatta polise yakalanınca da ceza gelsin arabamız bağlansın ekranda busted yazısı yazsın

1 Beğeni

peki fizikler nasil olacak onu merak ediyorum, umarim gercekten araba sürdügümüzü hissetirir

1 Beğeni

Eski 18 wos zamanları polisten kaçabiliyorduk ulan ne günlerdi be

3 Beğeni

8 Beğeni

Polis aracı kullanan türk polis aracı Amerikan harita türkiye mercedesin plakası Alman. Video açıklaması İngilizce.

1 Beğeni