çoook gözel habar bu cancağızımm
Kalite VNL’in bir tık üstünde ama yine de hiç yoktan iyidir. Hayırlı olsun
Kalite, VNL’nin 50 tık üstünde. Piksel hatalarından oynanmıyor VNL. Belki ilerde direksiyona bir ayar verirler umarım.
Bu, ATS sevenleri Mack Anthem gelene kadar tatmin edecektir
American Truck Simulator için International Lonestar güncellemesi yakında çıkacak https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-icin-international-lonestar-guncellemesi-yakinda-cikacak/
kabin güzel laf yok kadranları da sevdim dashboard da güzel dokular da iyi duruyor hayırlı olsun
Sanırım bu aracın modellenmesi tıpkı Man E6 gibi cad muhabbeti falan. yine de güzel ben beğendim lonestar’ı
sevemedim şu tırı.
direksiyon üstündeki kabartmalar dokular çok güzel olmuş.
Navigasyon altındaki retarder kolu değil mi?
Viva Mexico Map’in yapımcılarından hugoces çok mutludur şimdi :)))
En sevdiği tır geldi. ama hugoces takımdan ayrıldı, o da ayrı bir konu
dorse freni olduğunu biliyorsun, yanlış bilgi vermeyelim
Sipariş vermiştik değil mi ? Şaka bir yana modelleme , dokular çok güzel duruyor. Kenworth W900’e veda ediyoruz gibi
Benim için öncelik iç dizaynı ve göstergeler. Bu araçata da bunlar dikkat çekiyor, oldukça detaylı ve hoş. Oyunada o kalitede aktarılmış.
Bu araç duyurulduğu yıl geldi, zaten modellemesinin büyük bir bölümü bu yıl yapıldı.
Bu Lonestar ile ATS’de de yeni bir profil mi açsam diye şey ettim 2020’ye böyle girelim.
Çok takip edemedim belki belirtilmiş olabilir gelecek olduğu tarih belli mi ?
Yarın akşam yayında tanıtacaklar ilk kez orada göreceğiz. Muhtemelen cuma gelir.
Yayın yapmalarının mantığı ne birisi bana açıklayabilir mi ? Şu zamana kadar hangi tırı önceden yayında tanıttınız ya ? Duyurunu yap çıkart gitsin.