American Truck Simulator - Convoy Multiplayer

5-6 kişi vardı konvoyda ben fps düşüşü yaşamadım. Geceydi belki onun etkisi olmuştur.

1 Beğeni

Bazı anlarda özellikle ATS’de olunca daha fazla ayna vs. derken şehir içlerinde düşüşü yayında yaşadım. Onun dışında normaldi fakat benim de ayarlar ultradaydı.

DLC konusunda maalesef kötü olmuş. İndirimleri beklemek gerekecek. Harita ve Dorse paketlerinde bu sıkıntıyı çıkarıyor. Farklı bir yolda çözülebilirmiş ama böyle düzgün çalışan bir şeyi gördükten sonra oynayacak kişiler buna pek dikkat edemiyor. Neyse ki elimizde sık sık indirime giren ve ucuz olan bir oyun var. Başka türlü sıkıntı…

Yarın daha detaylı bakarız ama yayında her şeyi gördük. Başta bağlantı kopar, girme çıkma derken iş senkronizasyonu, yapay zeka trafiği sorunu olur diye düşündüm de hayret :smiley: ettirdi. pok atacak yer aradık resmen :smiley:

ETS 2’ye geldiğinde ve tam sürüm ile birlikte olayını tahmin edebilirsiniz bakmayın şimdi truckersmp 2-3 bin kişilik diye dolananlara bitti o devir… :slight_smile:
helvasını yedik

bu ai trafik ile sistem ile 5 dk oynayın anlarsınız nasıl bir şey olduğunu…

Yarın video çekicez ama o ara oturum açıp 8 kişi test etmemiz gerekecek.

Kuzey Kaliforniya’ya henüz gitmedik.

14 Beğeni

sisteme bağlı hocam iyi bir sistemde anlık çok fark edilmiyor bendede ilk girşimde 10 fps düşmüştü yarım saat önce 20 leri geçti düzeltilir diye umuyorum

kuzey kalifornaya gerçekten güzel olmuş biz arkadaşla gittik tam bir dlc havası var oregeon-colorado karışımı havası aldım devamını bekliyoruz :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

İnşallah o 3 bin kişilik serverları resmi bir şekilde de görürüz, tadından yenmez valla.

1 Beğeni

ilk konvoyumu yaptım, yapay zeka önümde sürekli şerit değiştirip durdu, haritalar olmasına rağmen sunucuda olan boya dlc’si sizde yoksa sunucuya giremiyorsunuz veya tam tersi sizde bütün haritalar olsa bile dlc’siz kurulmuş oyuna girmek için uğraşmak can sıkıcı, eksik dlc bir nebze anlaşılır ama fazlalık olanların sıkıntı yaşatmasını çözmeleri gerek.

galiba tmp gibi giderken yazamıyoruz arayüzü aktif etmek için tab tuşuna bastım ama bir şey olmadı y tuşu da yazışma ekranını açmıyor.

bu sunucular scs’nin sunucusu değil mi?

2 Beğeni

Valla ben gelirim yarın ki video için eğer istersen :slight_smile:

y tuşuna basınca navigasyon bölümünde satır açılıyor hocam o şekilde yazıyorsunuz sonrasında.

bende olmayan boya dlc’si arkadaşımda vardı sunucuyu da o kurmuştu ve ben girebildim açıkcası

1 Beğeni

bel kemiği sayılan dlc ler (harita ve cargo pack vb) dışında cabin aksesuar, tuning pack ve paint job dlc leri bende olupta arkadaşlarımda olmayanlarda bile gözükmesi beni sevindirdi keşke full dlc li birisi sunucuyu kurupta dlc si olmayanlarda gelebilseydi fakat 0 kamerası ile ışınlanırken yanlışıkla arkadaşımın içine ışınlayınca oyun donuyor hasar %100 oluyor, birisi az dorseme çarpınca tır hasar alıyor, yolda giderken dorseler sekiyor onun haricinde başlangıç için gayet güzel

1 Beğeni

Evolution ne babam?

4 Beğeni

Banada yazabilirsin istersen babuş

o zaman başka bir nedenle giremedik, neyse düzelir.

1 Beğeni

Abi o zamanlar Evolution’un E’si ortada değildi nerden bilelim :smile:

2 Beğeni

Hala gözlerime inanamıyorum. Ciddi ciddi dün 3 sefer yaptım inanılmazdı.

1 Beğeni

Evet, insanların birlikte konvoy yapabilmeleri adına, buraya bir konu açılırsa, herkes birbiriyle konvoy yapıp, eğlenebilir. @HasanOfke Belki site de vardır görmemiş olabilirim ama yoksa, böyle bir konunun açılması bence güzel olur.

Steam: 208261034

2 Beğeni

Arkadaşlar dün yayında selçuk abi söyledi
Daha deneysel beta’da oyun
Düzelecek yani herşey yayının özetini tekrar bir izleyin bakın o kadar zamandın bekliyorduk bu özelliği geldi işte biraz daha sabır edin lütfen ve lütfen boş ve gereksiz yorumlar yapmayalım herşey zamanla daha güzel olacaktır inşallah.

4 Beğeni

21 sene :slight_smile: hasret bitti :slight_smile: Emeklerinize sağlık SCS Software :slight_smile:

1 Beğeni

Multiplayer için ufaktan bazı mod olayları başlamış (!)

7 Beğeni

Hasan abi Special Transport olayı nasıl oluyor?