hazır mısınız? bomba gibi bir videoya? çok çok çok yakında bu gece!
Benim işim çıktı kusura bakma hocam ![]()
indirimde tüm harita dlc lerini alınca geleceğim.
yok mu açan bir yük atayım ya canım çekti ![]()
F-Max’i adapte edip convoy yaptınız gibi ![]()
Betaya katılmadığım için konvoy muhabbetini çekirdek çitleyen dayılar gibi takip ediyorum. ![]()
Şu DLC olayı can sıkacak gibi duruyor boya ve lastik paketi yok diye konvoya katılmakta sıkıntı çekeceksek işimiz var. Hele güncelleme gelsin bakarız.
Lastik paketi’nde sorun olmuyor, Hatta diğer oyuncunun Goodyear Dlc’si olmasa bile Goodyear lastikleri görebiliyor. Goodyear’ın tek sıkıntısı lastiğin yanak yazısı rengini diğerlerine hep beyaz renkte göstermesi.
Modlu konvoy mu çektiniz ağam
video renderda
gece yarısından sonra yayınlanmış olur ![]()
Uyumuyorum bekliyorum
Gelecek videonun imdb puanı 9.1 ![]()
Yok knk sıkıntı değil ![]()
LOADING… … … .
@simulasyonturk
@Emre54 bugün uğraşıp bütün meseleyi çözdü. Ellerine sağlık. Hızlı olsun diye bu modlarla video çektik. Jantına sesine kadar modludur. Problemsiz oynanıyor. Farklı bir yöntemle aktarıldığı için biraz karışık ve şu an bağlantı paylaşamıyoruz çünkü modlar bize ait değil. Açık betayı beklemekte fayda var. Videoda biraz anlattım.
Ancak SCS getirmese de bu yöntem mod paketi haline getirilip paylaşılabilir. Evet ETS 2’ye çıktığında örnek olarak F-MAX, TR Extended Map modlarında kullanılabilecek. ![]()
Böyle basit bir şeyi maalesef Truckersmp’de doğru yoldan yapamıyorduk. Haliyle 1.41 gerçekten devrim! Diğer oyunlarda olması bir şeyi değiştirmiyor çünkü insanlar onlara alışık ama buna değil.
Olur olur bekleriz bekleriz jshsjsjsjsjssjjsjs
Çok güzel valla kiremit kırmızısı fmaximin bakımlarını yaptırayım yeni lastik alayım üzümlü kekime belliki çok uzun yollara çıkacağız
Hadi hayırlı olsun ![]()
İşte budur Emre’nin ellerine sağlık ![]()
![]()
@simulasyonturk @Emre54 Oyunun ayarlarıyla oynamayın arkadaş ![]()
Nasıl yapabileceğimizi video veya yazıyla anlatmanız mümkün mü peki ?
2.38.50 - 2.40.00 arasındaki Batu’nun yaptığı kazayı o an görmemiştim. Yayın tekrarını izleyince fark ettim.
![]()