American Truck Simulator - Canada British Columbia DLC [Spekülasyon]

American Truck Simulator için şu an duyurulmayan bir Canada DLC’si üzerinde çalışılıyor olabilir. British Columbia DLC’si Kanada’nın gelebilecek ilk eyaleti olabilir.
Bunlara daha çok olsa da sınırı geçip yolların döşendiği gösteriliyor.

Her neyse…

8 Beğeni

British Columbia’yla bağlantısı olduğu söyleniyor, az önce canlı yayında da birtakım şeyler söylendi

3 Beğeni

Biraz benziyor…

3 Beğeni

Scs ve kendi dünyasında sürekli mesaj verme, gönderme yapma telaşı

9 Beğeni

yozgatın haritasını kabak gibi banner yapan scs, ressam bir ablanın göl ve ağaç resmiyle dlc spekülasyonu yapmaya çalışıyor. buna da diyecek mi nemiro nerden çıkarttınız british columbiayı diye :smile:

10 Beğeni

Bunu çiziyor olabilir.

Trans-Canada Highway, Canada

3 Beğeni

@yoda53 'in verdiği bilgiye göre Annie’nin çizdiği dağ Mount Robson’a ait.

Mount Robson , Kuzey Amerika’nın Rocky Dağları sıradağlarının en belirgin dağıdır; ayrıca Kanada Kayalık Dağları’nın en yüksek noktasıdır. Dağ tamamen Britanya Kolombiyası’ndaki Mount Robson Eyalet Parkı’nın içinde yer alır ve Gökkuşağı Sıradağları’nın bir parçasıdır.

Mount Robson → https://maps.app.goo.gl/TdQ9rDcPcGe3Mg3PA

Aşağıdaki resmin konumu → https://maps.app.goo.gl/xJkzuc7jD6sNfHp29

3 Beğeni

BC yapımı da uzun sürecek muhtemelen, Texas’tan yaklaşık 950.000 kilometrekare daha fazla alana sahip (Texas aşağı yukarı 700.000 kilometrekarelik yüzölçümüyle 2 yılda gelmişti ATS’ye). Fakat BC’nin çoğu dağlık ve ormanlık.

6 Beğeni

Her iki oyunda da oyun ismi-harita konseptinin dışına çıkılacağı yerler resmi olmasa da belli olmuş oldu. Bölge olarak bilsek de tek mi yoksa iki ayrı DLC mi olacaklarını şuan bilmiyoruz. Bildiklerimiz bu kadar. Bir tarihe daha tanıklık ediyoruz…

American Truck Simulator - British Columbia (Canada)
Euro Truck Simulator 2 - Anatolia (Türkiye)

2 Beğeni

Pavel birkaç yıl önceki yayınında yanlış hatırlamıyorsam oyunun ismini sadece ABD olarak esas almayın demişti, Kuzey+Merkezi+Güney şeklinde sanırım. Kanada’yı ekleyebiliriz dediğini hatırlıyorum

3 Beğeni

American Truck Simulator demek Amerika demek değil, kıta olan Amerika demektir diye düşünüyorum. Yoksa SCS Amerikayı (ülke olan) bitirip, evet bu kadardı teşekkürler deyip yollayacak mı? Tabiki hayır, yapabilecekleri tüm DLCleri yapacaklar tabii ki. Buna tüm Amerika dahil. (kıta olan)

3 Beğeni

“American” kelimesi çok tartışmalı ve değişkenlik gösteren bir kelimeymiş…

lakin tüm Amerikayı yapmaya ne SCS’dekilerin ömrü yeter, ne bizler görürüz bittiğini :joy: Texas iki yıl gibi sürmüş. British Columbia ki 250 bin kilometre kare daha büyük. muhtemelen 3 yılı bulur. tek avantajları sadece Vancouver BC haricinde doğru dürüst şehir yok. tek odak noktaları Texas’a kıyasla arazi olacak. Ayrıca bir Alberta aşığı olarak diyeyim, herkesin ağzı açık kalacaktır BC geldiğinde. Ne ATS’de ne de ETS’de Kanada’nın o bölgesi kadar büyüleyici bir yer yok.
Ayrıca burdan sadece 10 tane babalar gibi eyaleti olan Kanada’nın nasıl devasa bir yer kapladığını görebiliriz.

gerçi benim aklıma Pavel’in sürekli Kanada’yı yapmayıp dümen kırarak Tijuana’dan girip Meksika’ya da başlayabileceği yatıyor uzun süredir. :smiley: bakalım daha çooook yol var

3 Beğeni

Zamanla alakalı bir sıkıntı yok. Oyun piyasada durup desteklendiği sürece gelişmeye ve yeni yerler yapılmaya devam edecek. ETS2 çıkalı 13 sene olacak neredeyse, nereden nereye geldi daha da ileriye gitmeye devam edecek. Bu bir ticari ürün günün sonunda. Amerika’da yapılır, Kanada’da yapılır hatta dediğin gibi Meksika kısmı ve belki Güney Amerika kısmı bile bir gün olur. Tıpkı ETS2’de yıllardır ilerleyip her yeri bitirip, ee Avrupa bitince ne olacak bir gün Türkiye’de gelebilir denildiği gibi, bu oyunlar piyasada kaldığı sürece devam edecek. ATS kanadında niyeyse Doğu Amerika’ya geçmeden önce Kanada kısmına el atacaklar gibi geliyor ama umarım öyle olmaz ve ATS’nin şahlanacağı yerler olan Doğu Amerika’ya bir an önce gelirler. Orada bazı eyaletlerin bir nebze daha küçük olduğunu da düşünürsek yılda daha fazla harita DLCsi ve Amerika’nın tamamlandığını uzak bir gelecekte de olsa göreceğiz.

1 Beğeni

Bir youtube kanalından duymuştum yalanda olabilir ama Canada British Columbia DLCsinin gelmesinin asıl sebepi Alaskaya yol açıp Alaskayı yapmak. Alaska’da Amerikan Birleşik Devletine bağlı olan eyaletidir.

4 Beğeni

Alaska için Yukon da gerek.

5 Beğeni

Dün Haritasına bakmıştım. British Columbia’nın yanında Alaska vardı. Oradan yol çekebilirler.

British Columbia’nın yanında Alaska toprakları var zatan. Ama dağlık arazi. Yol yok.

Yol gibi görünen yerler dağ patikası. Araca uygun değil.

2 Beğeni

ATS isminin sadece Amerika’yı yada ETS isminin sadece Avrupa kıtasını ima etmediğini yine ve yine anlamış olduk. Bu dlc gelecekse o zaman ETS tarafında Türkiye’nin gelmesi veya oyunun doğuya kaymasında hiçbir sorun yoktur yerli veya yabancı kimse boş yapmasın deşerim.
Bu arada manzaralı ATS haritasına hayır demezdim düz haritalardan sıkılmıştık iyi oldu.

6 Beğeni

Olabilir. Alaskayı bilmiyorum sadece gördüğüm harita üzerinden söyledim.