Yayınlarda verdikleri keylerin kazananını nasıl seçiyorlar ? Chatte en son kim istedikleri kelimeyi yazarsa mı ?
İnternetim yetse bende izleyecektim yayını ama yetmiyor ![]()
DLC çıktı. 10 TL fiyatı var. Şu son 1 hafta bombalar yağıyor resmen.
Memati gibi bağırmak istiyorum yeter ulan yeterrrrr.
Bu arada yanlış okumadıysam ets 2deki kabin aksesuarlarınada bu ay bir güncelleme gelecekmiş.
Eyyy scs.Gördün tabi sisl mega pack uzun zamandır workshopta birinci, hemen ekmeğini ye dimi.
Olum çalışanlar komple değişti mi ne oldu bu firmaya
yanımıza yolcuda koyabildik mi tam olacak
Bir arkadaş geçen hafta SCS sessiz durur, sonra bam güm gelir gibi bir yorum yapmıştı. Tam öyle oldu 4 gündür arka arkaya bombalıyor şirket ![]()
Ya selçuk abi el attı yada selçuk abinin paketinden esinlendiler benzeyen başka şeylerde var
Yayında ets2 için bir güncellemeden bahsedildi tam anlayamadım demekki buymuş
cansın arda :)) şaftım kaymış yorgunluktan, ne güldürdün be kardeşim
Cabin Accessories DLC, SiSL’s Megapack Add-on: SCS Trucks adlı mod ile uyumsuzluk gösterdi.
Scs, bu sefer hidrojen bombası attı gerçekten
Ats: (BilmemKaç) > Ets 2: Sıfır
Bu olay böyle devam edecekse, Ets deki evi barkı satıp Ats ye geçmeli bari ![]()
Araç içinde şişelerdeki su aracın hareketine göre sallandığını fark eden var mı?
Daha bakmadım, birazdan yatıcam. Yarına kaldı o iş, eğlencesi de tabi
Ben aldım efsane olmuş yan koltuğun arkasındaki dolaba yapıştırma ön cama hem bildiğimiz hem de cep telefonu şekline navigasyon cüzdan su şişesi laptop yemek dergi araç kokusu hem de kokpite takılıyor arka yatağa battaniye yastık gitar bez bol ve golf sopası falan var ets 2 deki good year ın defteri yerine yan koltuğa koyabileceğiniz nakliye yakıt listesi gelmiş ben beğendim. Animasyonlarda var efsane olmuş.
O neki Hamgurger kutusunun kapağı bile sallanıyor.