American Truck Simulator [Ana Konu]

Merak ettim 30 liradan alan çıkacak acaba :joy:

1 Beğeni

yanlışıkla alan olmadıkça o satılmaz :d

La ne ara çıktı da yaptınız da sattınız da vay arkadaş :)))

2 Beğeni

Ya bende bu sabah dedim Ats oynayayım biraz, 600 küsür mil iş almıştım. Teslim ettim çıktım Wot’a resim yükledim o ara Event kısmına bu boya paketi gelmiş. Ne etkinlikten ne de boyadan haberim vardı. Sonra blog yazısı paylaşılınca farkettim. Galiba habersiz ilk alanlardan biri ben olabilirim :smiley:

4 Beğeni

Tarihe geçtiniz, tebrik ederim :grin:

1 Beğeni

2 tl ye kadar düşmüş fiyat. Birisi 1,87 ye alış siparişi oluşturmuş sattım hemen. Kolay edinildigi için 15-20 kuruşa kadar düşer fiyatı. Elinizde varsa direkt satın gitsin.

1 Beğeni

Maalesef böyle etkinlikten anca akşam haberim oldu içerik o vakte kadar Dolar karşısındaki ₺ gibi değeri düşmüş 1.80 satabildim. Boyamayı beğenmedim alevli şortları hatırlatıyor. :grinning:

2 Beğeni

sattın mı bari

arkadaşlar etkinliği çevrimiçi iş alarak mı yapıyoruz ? yoksa serbest iştede oluyor mu ?

1 gönderiler var olan bir konu içinde birleştirildi: American Truck Simulator - Colorado DLC [Ana Konu]

böyle event işleri serbest çalışma ile yapılmaz. Çevrimiçi olarak harici sözleşme yapman lazım

1 Beğeni

Teşekkürler.

1 Beğeni

Kişisel dorse ile special transport işi çıkmıyor. Normalde yok mu yoksa bende mi var bir sorun. Ne yapmam gerekir?

bendede aynı sorun var wot sitesindede çıkmıyor etkinlik bende

Etkinlik için harici sözleşmelerden en az 500 mil olacak şekilde yük taşımanız yeterli ben dün yaptım.

valla boyama paketini 10tl ye sattım belki alan biri çıkar :smiley:

1 Beğeni

17 tl olmuş buda.

2 Beğeni

Bu ne zaman verilmişti acaba?

1 Beğeni

İdaho etkinliğinde verildi.

1 Beğeni

o boya neden pahalı ben ilk çıktığında 16tl’ye satmıştım halen aynı fiyat.