American Truck Simulator [Ana Konu]

Bence yıl sonunda gelecek diğer paket %99 ihtimalle Utah.

1 Beğeni

Konsola gelsin, herkesin oynamasını isterim fakat umarım bu geliştirme sürecini aksatmaz. Zaten gelişme hızı malum.

2 Beğeni

Telsiz olayı en baştan beri olması gerekiyordu zaten, sevindiğim asıl nokta diğer büyük markalarla imzaların atılmış olması çünkü ats çekici konusunda yavaş kaldı

1 Beğeni

Umarım aksatmaz. Bunun için ayrı bir ekip kurulur sanıyorum ve büyük ihtimalle betaları desteklemez. PC bildiğimiz gibi ilerlerken konsollar geriden gelebilir, çünkü her update’i konsol tarafına sertifikalandırmak gerekiyor. Aman neyse en erken 2 yılı var, gelsin bakarız :smiley:

1 Beğeni

Selamlar, ATS de ai araçların sesi kokpitin içinden bile çok fazla geliyor.Bunların ses ayarını yapabiliyor muyuz kodla falan;?

1 Beğeni

s_interior_volume diye bir şeydi sanki??

4 Beğeni

o olmassa v_interior_volume deneyin.

1 Beğeni

1.35 güncellemesi değişiklik notları yayınlandı,büyük ihtimalle güncelleme de yayınlandı

Zaten SCS her 2 oyunun yeni sürümlerinin Changelog videolarını yayınlıyorsa, güncelleme tam sürüm haline gelmiş demektir :slight_smile:

o kendi aracımızın iç ses ayarı.Ben ai lerin sesini kısmak istiyorum cam açık gibi ses geliyor.

bunun için fmod ama bazen ses takılıyor kamera açısını değiştirince düzeliyor

1 Beğeni

Orman makineleri akşam Washington ile beraber bundle çıkabilir 10 tane yük var sanırım ağaç kesme,doğrama,biçme,yükleme makineleri felan
Edit: Oregon ile beraber dorse skinleri gelmişti beraber gelmişti bundle olarak satılmıştı buda böyle olacaktır :slight_smile:

1 Beğeni

@altunsoy07 nerede gördün?:smiley:

1 Beğeni

şaka gibi foresty machines dlcsi yapmışlar :disappointed_relieved:

https://steamdb.info/app/1076080/subs/

3 Beğeni

Oh yes!:grimacing:

3 Beğeni

Ve dlc nin tanıtımı an itibariyle gerçekleşti.

2 Beğeni

dlc bana geldi :smiley:

1 Beğeni

ABOUT ATS: FOREST MACHINERY

Forest Machinery DLC is the next step in our series of heavy cargo expansions, which introduces machinery and equipment designed and designated for the hard-working people of the wood industry in American Truck Simulator.

Their unique jobs demands specialized trailers and accessories. These exclusive cargoes can be found within “woodworking” state territories like Oregon

and Washington, but are also a part of the in-game economy across the USA. We did not forget to add something stylish for your cabin interior too!

FOREST MACHINERY FEATURES

TOWED FOREST MACHINERY

• Forwarder
  • Log Harvester
  • Log Loader
  • Log Stacker
  • Mulcher
  • Stumper

SPECIALIZED TRAILERS

• Tug Grinder

• Knuckleboom Loader

TRUCK ACCESSORIES

• Headache Racks

(2 versions for each cabin type)

CABIN TOY

• Hanging Chainsaw toy

FOREST MACHINERY PRICE TAG

American Truck Simulator Foresty Machines Steam price:

USD $ 4.99, € 4.99, £ 3.99

3 Beğeni

Şöyle ikisi beraber tek pakette güzel bi fiyata alırız artık.

1 Beğeni