American Truck Simulator [Ana Konu]

@Cenk_Demirel seni de yazıcaktım da, unuttum.

@Barbaros_Yanik aslında artık 4K için bir sistem lazım, tüm oyunlar için geçerli bir durum. Dx12/Vulkan çalışması hala sürüyor fakat çoklu çekirdek desteği olmaması işi biraz zorlaştırıyor. Yeni DLC ve rework çalışmasından sonra herhangi bir fps sorunu yaşamadım ama senin dediğin gibi vram kullanımı artıyor.

@Abdullah_Yorulmaz 1080p için bir sistem var, değil mi? Hemen çöpe atmaya çalış. :sweat_smile:

1 Beğeni

3-5 oyun oynayınca 1080p şimdilik gözüme batmıyor. bi işe gireyim birkaç aya değiştiriyorum :smiley:

Ben sistemi yeni kurdum hocam. Benim monitör Asus rog strix xg27acs modeli. 27 inc ve 2K bir monitör. Kasa bilesenleri tabi ki oyun cozunurluk ayarlarinda ve etkisinde direkt rol oynuyor ama tahminimce kullanilan ekranın ozellikleri de olcekleme gibi grafik ayarlarinin goze hitap etmesi acisindan onem tasiyor diye dusunuyorum. 4K bir sistem kurmak maliyetli. Rtx 4070 ve 5070 ancak orta ust ayarlarda bazi oyunlari 4K calistirir. Hakkiyla 4K oyun deneyimi icin 4070 Ti super veya en asagi 5070 TI modellerinden baslayip 80’li kartlara cikmak gerek. Mutlaka deneyim farki vardir ama oyunlarda 2K en yuksek ayarlar ve akici fps ile cok guzel deneyim aliyorum. 4K biraz benim icin fanteziye kacar :joy:

Kesinlikle, bileşenlerden ziyade ekranın kalitesi asıl önemli olan. Ekranda sadece çözünürlüğe değil, birçok faktöre dikkat edilmesi gerekiyor. Dediğin gibi, 4070 Ti/5070 Ti altına düşmemek gerekiyor. Kendi kullanımlara dayanarak söylüyorum.

1 Beğeni

youtube’da dolaşıyordum, SCS hemen bir video yüklemiş ‘‘cities on the route 66’’ isimli. acaba eski bir video mu diye düşünürken saate baktım ve 19:01’di yeni blogun bu olduğunu anlamıştım. hemen scs’nin forum sayfasına girerek en üstteki blog linkine tıkladım. hemen ben de paylaşacaktım ki linki kopyalamaktan ve parka girip buraya atmaktan vazgeçtim. çünkü biliyordum ki biz yorulmayalım diye özer abi bizim için bu iyiliği yapmıştı. konuyu açtığımda tekrardan herhangi bir yorum, mesaj, bilgi olmadan blog linkini gördüm. hem senin bize olan sadakatin ve işini aksatmadan yapman, hem de bizim boşuna yorulmayacağımız gerçeğinin devam ettiğini bilmek çok mutlu etmişti… :smiling_face_with_tear:

park kapanacak hala blog paylaşıyor valla inanılmaz, bir de uyarmışlardı o kadar açıklama koyun diye, ilk başta göstermelik koyuyordu şimdi yine eskisi gibi :rofl: gram ders almamış

https://steamdb.info/app/270880/history/?changeid=U:70293496 Yeni Etkinlik ödülleri

Bugünkü blog.

Grand Canyon’un güneyinde oyunda da olan Flagstaff-Holbrook yolunda dev meteor krateri var. Krater şuan oyunda yok. Acaba bunu da eklerler mi? Hiç sanmıyorum ama. Dipnot…

Meteor Krateri →

Dostlar Peterbilt 579 kullanan birisi olarak bir motor modu indirmeyi düşünüyordum. Araştırırken iki farklı şeye denk geldim ve bir sormak istedim. Slav Jerry’nin Cummins X15 Stock Sound modunu kuracağım fakat bir de Cummins X15 Straight Pipe Sound adında bir modu var. İsimlerine baktığımda ayırt edebiliyorum evet ama bu iki mod farklı mı? Yoksa birlikte kursam daha mı iyi olur onu bilemedim. Bu konulara hem biraz yabancıyım hemde neredeyse hiç deneyimlemedim. Bilginiz varsa cevap bekliyorum.

https://steamdb.info/app/4348660/

ATS tarafına da yeni DLC eklenmiş. Road Trip araçlarından biri olabilir. Bunda da aynı şekilde paketler eklenmiş.

Elimizde 4 DLC var. Biri Bob Cat olsa, diğerlerinin tır olduğunu düşünüyorum…:thinking:

Kenworth W990 duyurulmuştu geçen sene :slight_smile: belki olabilir… W990 favorilerimden biri…

American Truck Simulator’un 10. Yıl Dönümüne son 1 hafta. (Önümüzdeki Pazartesi)…

→ Fizik güncellemesi 10. Yıl Dönümü hediyesi kıvamında bir şey. Tam bu zamana denk getirmeleri tesadüf değil. Biraz geç oldu ama her neyse…

1 Beğeni

Zahmet oldu ya bi 10 sene daha beklerdik biz.

2 Beğeni
2 Beğeni

6 Beğeni
4 Beğeni

Daha nice 10 senelere, umarımm!!! :blush: :hugs: :partying_face: :raised_hands: :call_me_hand: :muscle: :100: :heart_decoration:

İlk aldığım günü hatırlıyorum, çıkar çıkmaz koşa koşa ininal’e 50 lira atmaya ptt’ye gitmiştim. 10 sene ne ara geçmiş

1 Beğeni