Bende kesinlikle sağa sola bakmayı tercih ediyorum. Güncel olarak bir süredir Peterbilt 579 kullanıyorum, sol aynayı görmek @oznyvz28 'in de dediği gibi bence de önemli. Ama Mack’in bir tırını sürsem sanal ayna kullanırım. Yakın aynaya da sola çevirerek baktığımda oyundaki kontrolümü kaybediyor hissediyorum.
bu modu kullanabilirsin beneskiden kullanırdım şimdi oyunu bıraktım çalışıyormu mod bilmiyorum dene ama tamiraneden satın alman gerekiyor aynayı
Arkadaşlar oyunun fovuyla pek ilgilenmeyin ben ats’yi güzel manzarası var diye oynuyorum manzaralar sarıyor ama oyundaki eksiklikler nedeniyle sıkıldım snowymoon moduyla oyun oynamak sarıyordu
snowymoon modu paralı yapmasıyla modu bıraktım devamlı kiralamak mantığa uygun değil para vereceksem tek seferde alacaksın modu snowymoon bunu anlamıyor oyunun içine monte etse güzel olacaktı devamlı internet ve abonelik istemesi saçma olmuş…
Eksik haritanız varsa iyi indirim oluyor;
Hiç kimse paylaşmamış. ![]()
Tahminler…
https://steamdb.info/app/4057480/
Ücretsiz mi olacak ? Bazıları bir yerden ücretli yada ücretsiz olduğunu görebiliyorlar. Eğer ki ücretsizse Yeni tır. Ücretliyse Dorse yada harita olabilir.
250 KM’LİK HAFRİYAT KUYRUĞU! - ATS MULTIPLAYER
youtube da eski bu etkinliği buldum. ne güzel etkinlikti
1 paket ücretsiz onu @ugurekc yazdı, diğer ikisi muhtemel eğer ekstrem bişey çıkmayacak ise road trip markalarıdır, değer durumu db paket verilerinde eklenirse görünüyor tahmin etmek mümkün değil.
Road Trip araç DLC’si.
Bende geçen sene ve bu sene çıkan haritalar yoktu, güzel oldu ama en yüksek pakete son gelen 4 tanesinden sadece Eylül 2024’te çıkan Arkansas eklenmiş, Mayıs 2024’te çıkan Nebraska bile eklenmemiş. Acaba neye göre paket içerikleri belirlendi.
Bende bilmiyorum valla kafalarına göre bir şey var sanırım ona göre eklemişler.
Dostlar, diyorum ki beraber mi sürsek? Bildiğiniz gibi pek ATS community’si yok ama arkadaşlarla oynamanın da keyfi başka. Katılan olur mu bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazmadan/şansımı denemeden geçmek istemedim.
Bir akşam belirleyelim, resmi MP’de bir konvoy açıp beraber sürelim. DC’ye gireriz yada oyun içi mikrofondan hem sohbet ederiz hem yolların tadını çıkartırız. Var mı eşlik etmek isteyen? Düşüncelerinizi yazmanızı bekliyorum.
biz atsciydik aga bir zamanlar ![]()
filmdeki yollar aşağı yukarı var ama ats atmosferi işte ![]()
benim oyundaki atmosfer var ya manyak oluyor.
spider nemiro
Böyle bi maden var mı ATS de? İçimden bi ses winter event gibi bunda da özel harita olacak gibi de neyse.
→ Witches of Brackenreach Event
→ Brackenreach Cadıları Etkinliği
Etkinlik adını düşünürsek Brackenreach adlı bir yere gideceğiz…
![]()
![]()