O yayınları pek hatırlamadığım için şu konulardan bilgi alarak yazdım
Daha küçük kullanılabilir araçlar mi hadi inşallah birde rusya gelirse kamazi da getirmek isterlermiş gördüm yoksa
Bu eklenmişti sanırım, Oregon’da bazı ormanlık yerlerde geyik görmüştüm daha önce
evet eklendi benimde bi anda oregeonda önüme geyik fırlamıştı
2.5 senedir ortada olmadığına gore birşeyler iyi gitmedi heralde
Belki de Covid konulu bir blog olduğu için pek kimse önemsemedi. Bloğu okumak istedim ve tahminlerim doğru çıktı. Belki de her blogda kaçırdığınız birçok şey olabilir.
Wyoming ile alakalı çok blog gelmedi ama yaza çıkacağı belli gibi.Tabii çıkmadan önce güncellemenin gelmesi gerek.Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacağınıngöreceğiz.
Getirmelerine gerek yok artık. F-MAX modu çok kaliteli zaten. Onun yerine Man, Mercedes, İveco’nun yeni modellerini getirmeleri daha mantıklı.
Beyler bura American Truck Simulator konusu bilginiz olsun.
@BabyYoda ve @YunuSS35 konuları iyice sohbete çevirmeye başladınız a konusu b konusu farketmiyor. Arkadaşın dediği gibi artık Ats de Ets 2 olayını konuşuyorsunuz baya baya…
Ben ETS2 ile alakalı birşey konuşmadım ki lütfen doğru düzgün okuyun yazdıklarımı hocam attıklarım ATS ile alakalı, ayrıca dikkat ederseniz ETS2 SS’lerinide ben atmadım
ETS2 ile alakalı sadece bu ikisi var, onlarda yayın notlarında yazıyor ben ne yapabilirim
Edit: Ayrıca sizin bana olan öfkenizi anlamıyorum nefes alsam suç oluyor size birşey yazdığımda hemen linçliyorsunuz problemin, hatam varsa lütfen söyleyin hocam
Sizin derken beni kastediyorsan söyleyim benim sana öfkelendiğim filan yok sadece bura American Truck Simulator konusu yazdım.
Sizden bahsetmiyorum @iLyas_Kuzgun hocamdan bahsediyorum
Benim burada kimseyle problemim yok, herkesle iyi geçiniyorum fakat neden hep ets 2, ne var onda da ats paylaşan yok. Ben paylaşmaya devam edeceğim.
Ufaktan testlere başlamışlar.
DataBase’e bakarken fark ettim bunları, tam atmaya gelmiştim ki bana gerek kalmadan sen atmışsın zaten
başarımların tamamını tamamladım 70/70
Helal olsun, benimki 67/70