O yayınları pek hatırlamadığım için şu konulardan bilgi alarak yazdım ![]()
Daha küçük kullanılabilir araçlar mi hadi inşallah
birde rusya gelirse kamazi da getirmek isterlermiş gördüm yoksa ![]()
![]()
Bu eklenmişti sanırım, Oregon’da bazı ormanlık yerlerde geyik görmüştüm daha önce ![]()
evet eklendi benimde bi anda oregeonda önüme geyik fırlamıştı ![]()
2.5 senedir ortada olmadığına gore birşeyler iyi gitmedi heralde ![]()
Belki de Covid konulu bir blog olduğu için pek kimse önemsemedi. Bloğu okumak istedim ve tahminlerim doğru çıktı. Belki de her blogda kaçırdığınız birçok şey olabilir.
![]()
Wyoming ile alakalı çok blog gelmedi ama yaza çıkacağı belli gibi.Tabii çıkmadan önce güncellemenin gelmesi gerek.Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacağınıngöreceğiz.
Getirmelerine gerek yok artık. F-MAX modu çok kaliteli zaten. Onun yerine Man, Mercedes, İveco’nun yeni modellerini getirmeleri daha mantıklı.
Beyler bura American Truck Simulator konusu bilginiz olsun.
@BabyYoda ve @YunuSS35 konuları iyice sohbete çevirmeye başladınız a konusu b konusu farketmiyor. Arkadaşın dediği gibi artık Ats de Ets 2 olayını konuşuyorsunuz baya baya…
Ben ETS2 ile alakalı birşey konuşmadım ki lütfen doğru düzgün okuyun yazdıklarımı hocam attıklarım ATS ile alakalı, ayrıca dikkat ederseniz ETS2 SS’lerinide ben atmadım ![]()
ETS2 ile alakalı sadece bu ikisi var, onlarda yayın notlarında yazıyor ben ne yapabilirim ![]()
Edit: Ayrıca sizin bana olan öfkenizi anlamıyorum nefes alsam suç oluyor size birşey yazdığımda hemen linçliyorsunuz problemin, hatam varsa lütfen söyleyin hocam ![]()
Sizin derken beni kastediyorsan söyleyim benim sana öfkelendiğim filan yok sadece bura American Truck Simulator konusu yazdım.
Sizden bahsetmiyorum @iLyas_Kuzgun hocamdan bahsediyorum ![]()
Benim burada kimseyle problemim yok, herkesle iyi geçiniyorum fakat neden hep ets 2, ne var onda da ats paylaşan yok. Ben paylaşmaya devam edeceğim. ![]()
Ufaktan testlere başlamışlar. ![]()
DataBase’e bakarken fark ettim bunları, tam atmaya gelmiştim ki bana gerek kalmadan sen atmışsın zaten ![]()
başarımların tamamını tamamladım 70/70
Helal olsun, benimki 67/70 ![]()