American Truck Simulator - 1.59 Güncellemesi [Ana Konu]

Evet, 1.59 ile ilgili konular gelmeye başladı…

2 Beğeni

Çok ufak bir ayrıntı, fazla takılmaya gerek yok…

Yola çekme sistemi (Tow to Road)
Servis menüsü iyileştirmesi
Kullanıcı deneyimi optimizasyonu
Oynanış akışında kesinti azaltma
Mevcut çekme sistemine alternatif çözüm
Teknik ve küçük hata düzeltmeleri
Genel performans ve stabilite iyileştirmeleri

1 Beğeni

Çok boş geldi bana. Sonrasında İllinois gelebilir

Harita üstüne mini bakiye ve hasar göstergeleri eklenmiş.

1 Beğeni

Tow to road kullanınca harici sözleşme iptali devam ediyor nu

gaz ayarı sorunu devam ediyormu ?

Az biraz denedim de bende acayip bir FPS düşüşü yaşandı. Normalde 75-80 sabitleyerek oynardım.
Betayı bir açtım 60’ın üstüne çıkmıyor. :no_mouth:
45-50 arası gidip geliyor. Ayarlar tamamen aynı. Snowymoon dosyalarını tamamen sildim. Dosyaları doğruladım. Farklı bir profil ile denedim. Sonuç hala aynı. Şimdi 1.58 e geri dönüyorum. Sorun benim ayarlarda mı yoksa sürüm ile mi alakalı çözmem lazım.

Kısa test esnasında tek fark edebildiğim şey AI araçların geçiş sesleri güzel olmuş. Bazılarının sesi bir tık dengesiz ama beta sonuçta onları düzeltirler.

Yol kenarından kurtarmayı 1 defa ‘tek seferlik iş’ ile denedim ancak o buton aktif olmadı. :man_shrugging: Tekrar denemek lazım…

EDİT

1.58 de her şey stabil. Sorun betada. Benim gibi sorun yaşayan baya insan var.

Greyderden başka yeni yük var mı?

Sizde de oyun çöküyor mu ve droplanma falan oluyor mu ?

@sparteam sana boş gelmiş ama topluluğun isteğine göre hareket ettiklerini belirtmişler.
@oznyvz28 @Vabis22 @NewADC bilmiyorum, birazdan yükleyip ben de bakacağım.

Dışardan bakınca, Yükseklik Karışımı, Trafik Sesi vee Yola Çekme özelliği diğerlerine göre elle tutulabilir.

3 Beğeni

her yeni güncellemede şaşırtmayan durumlar :slight_smile: ya fizik gider ya ayarlar bozulur… tekrardan düzeltirsin… ne yeni araç ne harita bekliyorum… şahsen kabin içi grafik iyileştirmesini getirsinler yeter benim için… scs ''oyunuma dokunma ‘’ ‘’ don’t touch my game ‘’ :slight_smile:

1 Beğeni

@oznyvz28 gaz olayında bir sorun yok.
@Eagle_Vision.TR Fps durumunda bende bir şey yoktu.
@NewADC hayır.

İllionis için ise Mayıs’ta yayınlanacağına dair bilgi gördüm.

Gaza basınca araç fırlıyordu yerınde geri vitestede aynısı oluyordu

Yeni Volvo VNL gelmeden jant kapakları gelmiş oyuna.

4 Beğeni

Bende gözükmüyor resim

Scs forumda görüp ordan aldım resmi ama site bizde görüntülenmiyor. Eskiden bende de gözükmüyordu şuanda sıkıntı yok. Paylaştığım resimde mağazadaki ikonları vardı, bende oyun içinden çektiklerimi koyuyorum.

3 Beğeni