Boş bir güncelleme gibi duruyor. ETS 2 bu kadar doluyken bunun böyle boş olması üzdü. Umarım güncelleme sonrası güzel DLC’ler için alt yapı güncellemesidir bu.
Şimdi terrain height map blend olayı baya iyi ben mevcut yapıda kullanıyorum ama şimdilik her şeyi açamadığım için farkı anlaşılmıyor.
normal terrain dokularının birbirine karışımının gerçekçi olması zaten vardı ancak height map için de bu olayı gelmesi ortamı daha canlı hale getirmiş. dümdüz duran beton plakalar arasındaki yeşillik detayları birden 3d gibi oluyor. altyapıda bir şeyleri performansı engellemeyecek şekilde çözüp getirmişler.
ETS 2de boş olacak muhtemelen. Genelde aynı özellikler geliyor. Yeniliklerin çoğu DLC olduğu için dolu gibi gözüküyordur. Eğer ki ETS 2 ye dinamik yükleme boşaltma gelirse 1.56 ile birlikte güzel olabilir.
Çok bir ekleme gelmedi ATS için ama yinede indirdim güncellemeyi. Oyuna girdiğim gibi sinyal seslerinde kopukluk olduğunu fark edip bildirdim. Aracı sürerken ses gidip geliyordu, not almışlar hata raporunu yakında düzelir.
Onu bende fark ettim. Open beta bu buglar normal. Adamlar hangi buglarla karşılaşıyor görsen. Park etmiş bir tır dans ediyordu Full versiyon gelmeden düzelir.
Bu tarz videolar güzel oluyor. SCSnin güncelleme notlarıdna yer almadığı küçük özellikleride gösteriyor. Örnek; Boom Lift yükünü SCS güncelleme notuna eklememişlerdi. Video olmasaydı bilemeyecektik. Bence küçük detayda olsa eklemeliler.
ATS her update ile gittikçe güzelleşiyor… sürüş yaparken müthiş keyif alıyorum… her yer dolu dolu sürekli etrafta dikkatinizi çeken bir şeyler var. yeni MACK ve w990 gelirse çok güzel olacak.