Kenworth, lisansı yarım mı verdi?
Utahtaki tüm şehirleri keşfettin ve Kolorado’daki şehri keşfettin.
O başarımlar daha öncesinde de vardı. Girdiğiniz profilde keşfedilmişse otomatik olarak hepsini veriyor size. Full save tarzı bir profile girmişseniz olmuştur.
Kendi profilimle girdim. Daha önce varsa neden daha önceden almadım ? Belkide bug olmuştur.
SCS ‘yeni ekledik’ ibaresini kullanmamış. Kendileri de bahsetmiş, görsellerini vs. değiştirdik diye. Muhtemelen daha önce kazandığınız bir başarım, güncelleme olduğu için tekrar göstermiş diye düşünüyorum.
Anladım. Yeni verdiği için yeni başarım sandım ama belki daha önce vermedi şimdi verdi. Bazen başarımlar buga girebiliyor ve vermesi gerekirken vermiyor yada geç veriyor.
driving school’daki nightmare fuel station isimli geri geri slalom yaparak park etme görevini geçemiyorum. hani 2 kamerasıyla bile tırın kıçını başını asla kontrol edemiyorum. kaldı ki 3 yıldız için içerden çıkmamak lazım ama yapamam diye denemedim bile. bir sürü kör nokta var ve girişler çok dar. tır ehliyeti almak için sahip olunması gereken yetenekleri ölçüyor sanki direkt. ne yapılmalı? mouse ile oynuyorum.
Aynen güncellemeden dolayı tekrar vermiştir, bug olmuştur. Güncelleme ETS2 tarafına gelince tekrar inceleriz. Şimdilik ne fark var anlayamadık başarımlarla ilgili sanırım. Görsel veya metin farkı da göremedim çünkü.
Edit: ETS2ye de gelmiş, başarımları inceliyorum şimdi.
Kurtarıcı olsa anlıcamda yol yardım aracı olarak kamyon mantıklı mı ? Minibüsler neresine yetmiyor.
Araç yürüyebilecek haldeyse çekici görevi de görüyordur. Örneğin, motor bozuldu. Garaja gitmesi gerek. Lastikler sağlam olduğu için el freni boşa alınıp aracı çekebilir.
Galiba yeni DLC için halihazırda olan bu üç yola gelen eklentileri yazmışlar. Dünya haritası kısmında görünmüyor henüz. Laurel kasabası Norfolk üzerinde SiouxFalls şehrine yakın. US-75 de Omaha üzerinden Topeka’ya kadar giden yol şu anda da mevcut, US-20 ile yukarda kesişiyor bu yüzden yazmışlar Nebraska içinde yer alan yolları. bu yeni gelen yolları oyun içinde 0 kamerasıyla görebilirsiniz.
bu güncelleme ile sanki grafikler ‘‘snowy moon’’ nun efektlerine çekilmiş gibi… yada bana öyle geldi.
1 yıl aradan sonra tekrar oynamaya başladım. Oyun performans olarak ne kadar kötü bir hal almış. Sürekli takılmalar fps desen ayrı 120’den 50 fps’ye düşmeler bu kadar iyi olmayan bir grafik kalitesi nasıl bir sistem ister merak ediyorum oyuna 55 tane büyük güncelleme gelmiş ama adam akıllı sistem ile alakalı olumlu birşey göremedim sesler zaten kulak patlatıyor.Bunlar benim deneyimlemiş olduğum şeyler iyi birşey yok mu var sürekli dlc çıkarıyorlar oyunu güncel tutuyorlar