Sonunda geliyor 1 yılı geçti aracın gelmesi. Acaba 1.55 güncellemesiyle Iveco tırada özelleştirme parçaalrı gelir mi ? Oda yoktu sanırım.
Bence yine boş bir aksesuar içeriği olacak.
Güncellemeyi test etme vakti geldi
Sonunda 1.55 Açık beta geldi.
Bugün iki oyun hatta üç oyuna güncelleme geldi yehuuu
1.55 güncellemsinde olan ve daha önce duyulmayan şeyler;
1.FlowBelow Boyalı Parçalar.
2.New Mexico DLC’si için Özel Şehir Tanıtımları.
3.Steam Başarımlarındaki Değişiklikler.
Hani Casaidaya kör noktası eklenmişti ?
Varmış ama sanırım tam stabil çalışmıyor.
Şu yeni fizik meselesi ; kabin içinden sürerken kabinin motor kapağı ve kabin ayrı ayrı hareket ediyor. Ön aynalar oynuyor ve bunu deneyimlemek iyi hissettirdi. T680nime kavuştum

GTAdan daha deneyimlemedim. GTA hata verdiğinde biraz girip baktım. T680ni modifiye felan ettimde sürüş yapmadım. Belki yarın yaparım.
Steam başarımlarıyla ilgili değişikliği anlayan var mı? Genel olarak baktım pek bi görsel ya da metinsel fark göremedim.
Yeni başarımlar gelmiş. Oyuna girdiğim gibi iki üç başarım verdi.
Olm tıra ne olmuş ? 5. teker kısmı nereye gitti ya
büyüyünce tır olacak abisi
çık gir yapınca düzeldi ama rahat 2-3 dakika güldüm tır seçme ekranından tekrar seçince yani. otizmli tır.
Gerçekten komikmiş ama. Yahu bu nasıl bug ya ? yürüyende bir şy yoksa zaten birşey olmaz dicemde öyle sürmekte zor collision açısından.
Tüm başarımları tamamlamak için başarımları bir süredir takip ediyorum. Baktığım ve bildiğim kadarıyla yeni başarım eklenmemiş, bir sonraki DLC’lerde olacak gizli başarımlar var sadece. Sizin kazandım dediğiniz başarımlar hangileri?