American Truck Simulator - 1.53 güncellemesi açık beta sürümü ile yayınlandı. California Rework kapsamında 4. aşama ile Los Angeles ve San Diego dahil toplam 10 şehri içeren bir yenileme çalışması sunuluyor. Kayar tandemler özelliği, pürüzsüz ve otomatik kamera ortalama yanı sıra Special Transport hız sınırı güncellemesi ve bazı arayüz iyileştirmeleri yer alıyor. SCS Software, dinamik kargo yükleme ve boşaltma animasyonlarındaki tomruk dorsesi desteğini diğer ABD eyaletlerine de ekliyor.
tarihi bir update!. Birçoğumuzu oyunun ilk çıktığı ve ETS’den bıktığı günlere geri dönderen bir güncelleme harita olarak. Primm de eklenerek kısmi Nevadada kalan kesimle Las Vegas’ı ve doğal olarak Loas Angelestan çıkan birisi eski assetlere takılmadan istediği yere gidebilecek. ayrıca Toast bugünkü videosunda Canada Spekülasyonundan bahsetmiş. SCS ne çeviriyor bilinmez:)
mola verip kuzeyde british columbia dlc’sini yeni bir ülke olarak getirmek daha akıllıca geçen yayınlardan birinde bu olaydan bahsettik ama scs işte…
mevcut ats dlc’leri tekrara bağladı. yeni bir ülkeye geçiş yapmadıkça boş. üstelik Canada British Columbia DLC fiyatı itibariyle de yüksek olabilir.
1 milyon kilometre kareye yakın bir coğrafya. Ayrıca Rocky’lerin en büyük uzantısı British Columbia’da. herkes az-çok doğal parklarını windows masaüstü temalarından bilir. Vancouver muhteşem bir şehir. Texas sanırım 3 yıla yakın sürmüştü totalde. bu ne kadar sürer bilinmez ama bundan sonra kimseyi ne Missouri ne de başka bir DLC tatmin etmeyecektir. çünkü kulaklar gayrı BC-Canada’da.
Bu vardı zaten 1.35’te gelmişti. Lowbedlerde uzatma desteği varsa servis menüsünden uzatabiliyorsun. 1.53’teki kayar tandem güncellemesi olarak geliyor. Yeni bir özellikmiş gibi gelmiyor.
Animasyon olarak diyorum. Dorse uzunluğunu ayarlarken seçerek ayarlanabiliyor animasyon olmadan dingil mesafesini bu olay gibi ayarlarken görünür olmasından bahsediyorum.
Kanadaya eklenen gizli yollar muhtemelen eklenecek ana yolları işaretlemek için.Sadece detaysız dümdüz yol eklenmiş çünkü.
Sisl bir yayında bahsetmişti bundan sanırım.Harita yapımının başında eklenecek yolları işaretlemek için böyle dümdüz yol atılıyor diye.
ahmet_can_emekli kanada dlc’si geliyor o zaman dümdüz birbirinin tekrarı eyaletler zaten can sıkıyor muhtemelen scs software böyle düşündü kanada dlc’sini yapmayı düşündü galiba
iki tane uyduruk yola kadar düşürülüyor oyuncular. meczupluktan başka bir şey değil.
artık bundan çok sıkıldım. bir şey yapılacaksa daha iyi spekülasyon yapılması gerek. kıytırık editör yollarıyla ilgili bir şey görmek istemiyorum. daha spesifik bir şey olsun ya mesajı oradan alalım.