American Truck Simulator - 1.37 Güncellemesi [Ana Konu]

Türkçe görüntüleri de atayım.

8 Beğeni

dorse almaya geldik

8 Beğeni

cam açma hissiyatı mükemmel ya :smiley: ses hiç gelmiyor button boxa atadım tabii iyi oldu

3 Beğeni

Yüklüyorum bakalım

korna sesi kulağımın içinde çalıyor yuh :smiley:
yalnız * Exhaust gas temp gauge animation bu dalganın sonunda ne olacak acaba merak ettim

ekleme: trafikten gelen korna sesleri çok iyi :smiley:

3 Beğeni

Tünelde deneme yapan var mı? Uzun tünel bulamadım, San Francisco’dakinde denedim pek fark hissedemedim.

Hasan’ın yazısına ek: Havalı korna dışarıdan geliyor, camların açık kapalılığına göre değişiyor ama normal korna kafamın içinde sanki :smiley:

2 Beğeni

T680 motor sesi tamamen yenilenmiş mı?

bu garajda serbest dolaşma olayını görünce aklıma acaba ilerde tırdan inebilcek miyiz sorusunu geldi alaskan truck simulatordaki gibi

Biri video çeksede ATS oynamayanlarda Fmod’u görse :roll_eyes:

Scs kendini iyice aştı :slight_smile: Tamirhane de spor da yapabilecez artık :smiley:

1 Beğeni

Yeni ses motoru FMOD ve açılabilir camlar dahil birçok özelliğin bulunduğu merakla beklediğimiz 1.37 güncellemesi American Truck Simulator için açık beta olarak çıktı!

https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-1-37-guncellemesi-yeni-ses-motoru-fmod-acik-beta/

7 Beğeni

Abi klavye oynanınca gittice sarmamaya başladı gazdan cekildiğini anlayınca cok boş geliyor sessiz arac bana :smiley: Direksiyon lazım

kontrollerde mouse ve pedallar var onları dene bir de direksiyon kadar zevk vermez ama klavyeden iyidir

1 Beğeni

@anilonursal farede de aynı olmaz mı?

https://www.facebook.com/ozkanpoyrazoglu1/videos/o.125095291349065/10158228772992340/?type=2

Gazdan çekince sesin küt diye gitmesi pek açmadı ya :frowning: ses ayarlarını da kurcaladım ama

ben fareyle oynuyorum klavyeye göre biraz daha iyi

1 Beğeni

Bende denedim camı ve ses olayını cam bence iyi bir özellik içerde ki ve dışardaki sesleri gerçek hayattaki gibi hissettiriyor korna sesleri havalı iyi ama normal korna olmamış sanki çok içten bağırıyor :smile: tünel sesini pek fark etmedim yağmur sesi ise biraz geç yükleniyor ve tek tük duyuruluyor gibi güncellemelerle bu tür eksiklikler giderilir

Kardeş uzaktaki tırların sesi geliyor aracı kapattığımda kayış sesi geldi :smiley: Ama şu klavye gaz olayını biraz güncellemleri lazım cünkü bi anda kesiyor gazı hemen değilde sn lik kesse yüzde 0.9 gibi yani :smiley: Bide şu grafik muhabettti ne olcak tırtıklanma hala çözülmedi .D

ya beta güncellemesini yaptım. gerçekten ses çok güzel olmuş. cam açıp kapatma olayına hasta oldum süper. gayet gerçekçi olmuş. ama oyun sürekli çöküyor. :thinking: tüm modları kaldırdım. modsuz oynadım. belirli bir süre sonra çöküyor. beta olduğu için sanırım. var mı başka bu durumu yaşayan?

iç sesi yenileyip eski iç sesi cam açmaya vermişler, yeni kayıtlardan sonra daha iyi olur, yanımdan w900 geçiyor sesi çıkmıyor.