American Truck Simulator - 1.33 Güncellemesi
American Truck Simulator’ın 1.33 güncellemesi açık beta olarak oyunculara sunuldu. ETS 2 için gelen çoğu özellik burada da yer alıyor ancak ATS’de yine bir fark var!
Yollar kapanıyor ve alternatif yollardan gitmemiz gerekecek…
ben gelcem 1-2 saate sanayideki dükkanı su basmış bu gece rahat yok yav
evet bende fark ettim AI araçlar artık önümüzü kesiyor
Geçmiş olsun 1-2 simuşçu bulda Edirne de yardım etsinler
Allah kolaylık versin
Geçmiş olsun Hasan Reizzzz. Bu arada yol kapama olayı çok iyi olmamış mı sizce? Keşke ETS 2’ye de getirselerdi.
Gecmis olsun hocam allah kolaylik versin
Çok değişik birşey gelecek dedikleri şey bu muymuş? ‘‘Kapalı yol olayı’’
San Rafael’den Redding’e gitmek için yükü aldık ama Sacramento dolaylarında sürprizle karşılaştık. Mecburen en yakın olan yol sahil yolunu kullanınca da geç kaldık.
Hasan abı cok buyuk gecmıs olsun dukkan sızın mıydı?
Bu arada Oregon a specıal transport rotaları da eklenmıs, Ats acısından gızel guncelleme
American Truck Simulator - 1.33 Güncellemesi [Açık Beta]
Detours olayı Pazar akşamı yayında söylenen farklı özellikti
bu yol kapatılma olayı ets 2 ye gelmeli
gelir elbet ets ye gelen atsye gelir atsye gelen etsye gelir. abi kardeş kavgalı olmasınlar biriniz öncelik bi sonrakine sen öncelik kuralı
Ets2 ye 1.34 de gelır bence sonucta cıddı bır yenılık
Hatırlayanlar vardır, Hasan’ın Oregon yayınında toprak yoldan giderken önüne ceylan benzeri bir şey atlamıştı, dün gece Oregon sahil yolunda sürerken birden martı sürüsü gibi bir şey geçti önümden, çok denedim ama bi daha karşılaşmadım, bunun gibi bir özellik mi eklendi oyuna yoksa easter egg falan mı?
iyimiş keşke videosunu görsek
Bende nevadada dağda giderken yola kuyruklu yıldız gibi bişey saplandı frenlemedim üstüne sürdüm tır ona çarpıp %100 hasar aldı videoya almıştım ama harika Shadow Play sağolsun video simsiyah ekran olarak kaydetmiş bidahada denk gelemedim çok uğraştım herşeyi denedim silip tekrar yükledim oyunu genede olmadı…