Unreal ve Unity ile yapılan hiçbir simulatörün kendi içerisinde geliştirildiğini görmedim hata düzeltme güncellemelerinden başka birşey yapılmıyor 1 sene DLC kaktırıp tutarsa oyun2 oyun3 yutturulur
demoyu bitirdim şuan bütün simulasyon dünyasından “tiskiniyorum”
Bende de 18 WOS serisinden PTTM, Haulin, Across America ve Extreme Trucker 2; ETS serisinden ETS 1, GTS ve ETS 2 var
Abiler şu ets scs muhabbetini diger bolümde tartışsanız daha iyi olur gibi sanki konuyu saptırıyorsunuz…
İlk mesajlarında oyuna baya bağlanmıştın aylar yıllar geçince kurtarıcı bir oyun değil diyorsun ne oldu acaba
sadece sen değil bazı diğer arkadaşlarda aynı şekilde…
Oyun sanki My Summer Car’ın kamyonlu versiyonu olacak gibi. Yani acıktın yemek ye, lastik patladı değiştir. Sürüş kısmı havada kalmış o yüzden.
steam sayfasında çıkış tarihi 7 aralık olarak planlanmış.
herkste bi komiklik, şakalar, sürprizler bu nedir brohhh
Grafikleri iyileştirmişler…
Peki canısı fizikler de elden geçiyor mu?
aralık’ta çıkacaktı ama ertelediler. acelesi yok çok da beklemiyoruz çünkü karnımız tok. 2023 ilk çeyrek çıkarsınlar işte yavaş yavaş güncellenir artık ne yapacaklarsa çünkü kuru kuru oynananacak ama sonrası?
neyse siz bana 1 milyon dolar ateşleyin gerisini düşünmeyin.
Geçen konuşuyorduk ve tam isabet olmuş. Problem yok doğru ve mantıklı ilerlesinler gerisi önemli değil.
Bu oyundan ne haber ?
6 ay önce SCSnin devrini bitirip ,şimdi Alaskan Truck Simülatör nerede haber var mı diye sormak toplukuktaki bütün abilerimi kardeşlerimi yaşıtlarımı seviyor ve sayıyorum. Ne olur yanlış anlama sadece soğuk arayı ısıtmak için yazdım bunu:+1: sevgiler iyi eğlenceler.
Sormayalım mi dayı
Barıştığımıza sevindim
Allah Allah ne zaman küstük ya ben niye hatırlamıyorum
Neyse konu dışına çıkmayalım gelirler şimdi bizi uyarmaya😁
Özelden sevişin la
hayda Green Man Gaming Publishing ile anlaşmışlar movie games hala var.
oyunun renkleri ve grafik tasarımıyla da uğraşmışlar. şu an daha iyi görünüyor. güzel olmuş.