Apoapsis Studios tarafından uzun süredir geliştirilen bir havalimanı inşa simülatörü var. Tycoon ve management türünde olan Airport CEO, 28 Eylül’de Steam yayınlanacak.
Erken erişim;
Modlama desteği de var. Hatta elitegamer0611 bizlere Türkiye modunu yapıyor. Türk havalimanlarında Türk şirketleri, restoranları, mağazaları vs. yer alacak. Çıktığında göreceğiz. Zaten kendisi yine geliştiricilerin yapmış olduğu yarışmaya katılmıştı.
Tycoon türünü sevenler ile birlikte sağlam bir havacılık simülasyonu arayanlara Airport CEO ilaç gibi gelecek!
Airport ceo gibi bağımsız yapım ama güzel bir oyun değildi bence birçok eksiği vardı eğitim denen birşey yoktu bu sebeplerden fazla da oynayamamıştım.Umarım airport ceo daha başarılı olur
SimAirport evet çıktığında hatta inceleme kodu vs. istemiştik Türkler anlasın vs. tanıtalım diye gerek görmemişti garip bir stüdyosu var. Ondan sonra ben de saldım kayboldu gitti. Airport CEO daha geniş anlaşılabilir.
Türkçe inceleme & oynanış videosunu ne zaman yayınlarım?
Hafta sonunu Forza 7 ve buna ayırıyorum. Tycoon olunca odaklanmak lazım. Bİraz oynayıp ilk videoyu çekmek istiyorum. Ama 1-2 saat oynamamı tavsiye ettiler.
Bugün girdim biraz oynadım mevzuyu çözdüm. Çok iyi ayrıntılar var sadece inşa değil sonuçta yönetim mantığı güzel oturtulmuş zaten girerken sanki cidden şirket kuruyormuş CEO olmuşuz vs. gibi hissediyorsunuz.
Başlangıçta havalimanı yerini seçmek hoş.
Yalnız bilgi gerekiyor. Oynaya oynaya kurcalayarak çözülür. Saatlerce gömülmesi gereken bir simülasyon olmuş.