Aerosoft Twin Otter (Microsoft Flight Simulator)

Şöyle uçmak güzel olacak :slight_smile:

2 Beğeni

TWOTTER

2 Beğeni

Twin Otter’a uygun paketler geliyor. :smiley:

yeni npc animasyonları ve hareketli penguenler var :smiley: paletli kar aracı bile eklenmiş snow jet ski de var

3 Beğeni

Sim update 6 sonrasında duruma göre çıkış yapacak. Herkes gelecek olan değişikliklerden biraz tedirgin.

1 Beğeni

Herkes biraz tedirgin Asobo daki bu güc hevesi… :slightly_smiling_face:

1 Beğeni
1 Beğeni

https://forum.aerosoft.com/uploads/monthly_2021_11/Bild_2021-11-14_172406.png.11d23ad9198d1ccb35353a259870a4a1.png

kafamız dağılsın

4 Beğeni
1 Beğeni

4 Beğeni

daha ne kadar bekleyeceğiz :smiley:

3 Beğeni
2 Beğeni

19 Ocak’ta çıkıyor.
Release is set for Jan 19th at €29.95 (plus VAT when applicable).

1 Beğeni

:sunglasses:

Some of the less visible (audible) but very realistic features of this product.

  • The Electrical system is pretty well defined. You will notice the batteries have just enough power to crank the engines as you will see all lights dim a bit. This is rather normal for aircraft of the period but I think it has not been modeled before.

  • The Hydraulic system is also very well modeled. When the pressure drops, for example because you use the brakes or flaps you will see that indicated and will hear the pump topping up the pressure.

  • Over a 100 different sounds were recorded in the cockpit. Wipers, Crossfeed selector, Hydraulic accumulator, Gyro spool up and upon switching off the power spool down, leaver movement including microswitches, Yoke movement, Control lock placement, Break release, Doors opening and closing, starter sounds and so many more.

  • Climb and Cruise fuel burn realistic (only at full power does the fuel burn deviate a bit)

  • Single-engine performance including VMCA tested against the real airplane.

  • Realistic stall characteristics at all flap settings (that is a hard one to get right btw)

  • Accurate change in flight characteristics from MTOW to Low and empty weights

    As with all our aircraft we only model Standard Operating Procedures, so no emergencies, failing systems, popping circuit breakers etc. The standard failure mode of the sim will work though, we just did not enhance that in any way.

1 Beğeni

uzak kalamadık :smiley: şu an sürüm olarak beta 3’teymiş o nedenle bazı sesler eksik ve animasyonların ayarlanması gerekiyormuş

13 farklı model var. :smiley: Daha önce de görmüştük ama baya etkileyici.

1 Beğeni

bunu gormus muydun

1 Beğeni

evet gördüm güzel olmuş ama kimisi oradaki uçaklar yapılır ama uçmaz diyor :smiley: sanırım daha önce de diğer simülatörlerde benzer projeler duyuruldu sonra da kaldı ancak msfs başka olduğundan bu uçak %100 çıkar ve başarılı olur. Geçen çıkan CL215 uçağı için ücretsiz geliştirme eklentisi yayınlandı ve bir sürü mod yapıldı. Yangın söndürme mevzusu basit şekilde bile olsa artık var. MSFS terk etmiş grupları geri getiriyor ve yeni imkanlar veriyor. Bence 2022 yılı sonunda çok acayip uçaklar ve dolu dolu simülasyona dönüşecek. Yapacak çok şey var. Şimdi girip biraz Twin Otter’a bakayım.

1 Beğeni
2 Beğeni

Henüz tam sürümü gelmediği için bir şey diyemem ama şöyle bir sorun var. Uçuş kontrollerinde çok hassas hem joystick hem de rudder kontrolü aşırı sıkıntılı bunu diğer uçaklarda da yaşıyoruz. Ama Asobo’nun son olarak elden geçirdiği uçaklarda yok mesela son videoma bakarsanız + geardown fizik eklentisi ile ne güzel uçulduğunu anlarsınız.
Bunda çok hızlı tepki veriyor ve böyle çıkarsa kullanılmaz. Sesler, uyarılar, animasyonlar, dokular, 3D modeller efsane olmuş. Aşırı detaylı iş çıkarmışlar ayrıntılara bayılırsınız. Uçağa alışıyorum otopilotta giderken çektim.
Bence tek sıkıntı yukarıda bahsettiğim şey aynısını da Daher Kodiak 100’de de yaşadık ve o yüzden dünkü video Cessna ile çekildi. Onda buglar düzeltilir ama eğer bu uçuş modeli ile o kadar övülmesine rağmen çıkarsa ben uçamam. MSFS’in eklentilerinde genel sıkıntı tamamen bununla alakalı hassas ve kontrollü değil. Bunu FBW A32NX’ilk sürümleri ve A320neo default ile hatırlayabilirsiniz. Sonra ne oldu? FBW her şeyi özelleştirdi ve ondan dolayı çok daha iyi uçuyoruz(bir yere kadar).

Yoke hareketleri bile çok hızlı. O kadar hızlı tepki veriyor ki…

2 Beğeni