Açılış Metni - SimülasyonPark nereden çıktı?

Konu başlıklarının sağ tarafında kaç gönderi olduğunu gösteren sayaçların rengi neye göre değişiyor? Turuncudan griye doğru bir gidiş var. (Merakımdan soruyorum.)

görüntüleme sayısının rengi turuncu oldukça artıyor demek mobilde sadece yorum sayısını gösterir masaüstünde kaç yorum var kaç görüntülenmiş de gösteriyor griden başlar en turuncuya doğru ilerler

1 Beğeni

Teşekkürler.

Giriş sayfasında ki banner sanki büyük olmuş birazcık.

Normalde uzun yazı okumam özet geç derim ama başlıktakini sonuna kadar okudum,
baya samimi yazı olmuş. :smiley:

Simülasyon oyunlarının tutkunu olarak gelişmeleri 5-6 siteden takip etmek zorunda kalıyordum SimülasyonPark’ta hepsi içinde derli toplu olması iyi olmuş. Hiç duymadığımız simülasyon oyunlarından da haberdar olabiliyoruz bundan iyisi şam’da kayısı.
Emeği geçenlere tebrik ederim. :slight_smile:

Son günlerde takip ettiğim konulardaki okunmamış yorumları okumama rağmen okunmuş olarak saymıyor. Bazen içerikler yüklenmiyor. Çerezleri ve önbelleği temizledim ancak sorun devam ediyor.

Yaklaşık 1 aydır bende de var o sorun, özellikle Android telimden girince oluyor.

1 Beğeni

Hasan mamdinim bu soruna el atmalı.

Bende böyle bir sorun yok. :no_mouth:

1 Beğeni

Discourse sistemi güncellendikten sonra bende çözülmüştü telefon önbelleği ile ilgili de olabilir. Tarayıcıdan sık sık aynı yere girince uygulamasız yerler sapıtıyor.

Müdavim rozetinin kalması belli şartlara mı bağlı acaba, ya da süreli mi? Eskiden vardı, şu an yok bu rozet bende. (Kullanıcı adının yanında duruyor halen, o ayrı.) Rozet sayfasına bakınca da çoğunluğun bu sene ve önemli bir kısmın da yazdan sonra almış olması dikkatimi çekti. :thinking:

https://park.simulasyonturk.com/badges/3/mudavim

Level 3 olman ve aşağıdaki şartları yerine getirmen gerekiyor. Level 2 olduğun için göstermemiş profilde mesela şimdi level 3’e çektim.

To get to trust level 3, in the last 100 days…

• Must have visited at least 50% of days
  • Must have replied to at least 10 different topics
  • Of topics created in the last 100 days, must have viewed 25% (capped at 500)
  • Of posts created in the last 100 days, must have read 25% (capped at 20k)
  • Must have received 20 likes, and given 30 likes.*
  • Must not have received more than 5 spam or offensive flags (with unique posts and unique users for each, confirmed by a moderator)
  • Must not have been suspended or silenced

Bunlara hiç ayar çekmedim karışık gibi ama neye ne vereyim bilemiyorum. Kendi içimizde tartışmak lazım

1 Beğeni

Ben de tam buldum burayı, yazacaktım. :smiley: Cevap için teşekkürler.

O değil de çizdim oynamıyorumm yazan kısmı nasıl yaptınız? Adminlerde istediğini yazmak serbest galiba :laughing:

Vay be!
Sitenin ilk zamanlarını hatırlıyor gibiyim,heyecanla ETS2’yi almıştım ve oyuna mod eklemek için bir sürü siteye girmiştim. Filmlerdeki gibi birisiyle çarpıp dosyalarım yere düştü, çarptığım sitede burasıydı. Yıllar boyunca neler geldi neler değişti :slight_smile:

4 Beğeni

ben discourse’un denemesini aldım üyelerimde efsane bir sistem olduğunu söyledi ve bundan önce MyBB Sistemini kullanıyordum hala da kullanıyorum ve bana üyelerim bu discourse u önerdiler

RIP SimülasyonPark
2017-2022

1 Beğeni