Büyük şehirlerin acil yardım ihtiyaçlarını yönetmeye var mısınız?
İlk bilgiler…
İlk oynanış videoları
Çıkış bilgileri ve SimülasyonTÜRK’ün inceleme videosu
911 Operator için Ücretsiz First Response DLC’si Çıktı!
911 Operator’ın Mobil ve Xbox One Sürümü Duyuruldu
Ve türk topluluk oyuncuları için önem arz eden türkçe dil desteği… Gönüllü bir çalışma sonucunda oyunu türkçe oynayabilirsiniz . ( Bağlantılar haberde)
911 Operatör steam sayfası
Geçtiğimiz günlerde mobil platformunda çıkış yaptı . 25 tl üzerinden alabilirsiniz . Fiyatı biraz pahalı gelebilir
Eğer oyuna sahip iseniz oyunu alacaklar için yorumlarınızı burada paylaşabilirsiniz .
Aldın mı bilmiyorum, daha yeni gördüm konuyu, oyun gerçekten güzel ama girip saatlerce oynatır mı kendini, beni oynamadı açıkcası. En fazla 1 saat falan. Oynayanların en büyük şikayeti diyaloglar bi yerden sonra tekrara giriyor şeklinde nitekim öyle de ama oyunda ilerledikçe de olaylara yetişmen de zorlaşıyor ki bu iki durum bir birini dengeliyor bence.
Bugün öğlen saatlerinde hiç beklenmedik bir anda gerçekleşen deprem şehirde büyük bir kargaşaya neden oldu. Ekipler olaylara yetişmeye çalışırken bir çok yaralı hastahanelere kaldırıldı. Olayın ardından hasar alan binalardan göçük haberleri gelmeye devam ederken yaralar sarıldı ve günlük hayat normal seyrinde devam ediyor.