Malesef bir sorun tespit edemedik , oyun dosyalarını doğrulayıp ve sadece harita modu ile denemenizi tavsiye ederim.
Abi ben yanlış dosyayı atmışım.Çok özür dilerim tekrar bakabilme şansınız olursa bakabilirimisiniz size zahmet olmaz ise ben yanlış dosyayı attığım için çok çok özür dilerim
doğru game.log dosyası:İndir game log txt
doğru dosya bu yanlış dosyayı attığım için çok çok özür dilerim yeniden sizi boşu boşuna önceden uğraştırdığım için 4 defa kontrol ettim doğru dosya olduğuna eminim
Sadece haritayı aktif edip deneyin yine atar ise yeni güncellemeyi beklemenizi tavsiye ediyorum onun dışında bir çözüm bulamadım.
tamam teşekkürler
çalışmadı
Merhaba modu indirdip kurdum oyun açılıyor fakat mapi açtığım zaman türkiyenin doğu tarafı veya koceli tarafına harita kısmını açamıyorum oraya doğru yakınlaşmaya çalışıyorum fakat müsade etmiyor yardımcı olabilirmisiniz?
Selamün Aleyküm Türkiye haritası kurmak istiyorum kurulum videolarında diğer dlc’lerinde aktif olması lazım diyor ben bunu anlayamadım oyun steamde en son güncelleme ile güncel şekilde duruyo nasıl kuracağım yardımcı olur musunuz?
he birde kurduğumda oyundan atıyo
Tüm harita dlc rinin olması lazım yoksa çalışmaz
haritayı ve bedava dlcleride kurdum modlardada sıralamayı düzgün yaptım ama kariyere devam et diyorum oyundan atıyor çözüm varmıdır???
Hala böyle Türkiye haritaları diye paylaşılan şeyler devam ediyor mu? En son lise son - mezuna kalmıştım o zamanlar vardı. Hey gibi günler.
tüm harita dlc leri olması gerekiyor. onları crack olarak koyduysan ondan da olmaz
Ya senin yapacağın iş şu: Son sürümü sıfırdan indireceksin ve kurulumunu yapacaksın olay bu. Sonra haritayı aktif edeceksin.
yani şu modindir sitesinin bedava dlc si var onlardan olmazmı diyorsun?
tesekkürler deneyip geleceğim.
Bu Samsun’un olduğu güncelleme gelmiyecek mi acaba ?
Mayıs gibi planlıyoruz.
Selamın aleyküm harita moderatörü ile nasıl irtibata Geçebilirim bana Yardımcı Olursanız Sevinirim… Instagram filan Özelden
Umut Can kardeşim bu harita yaşıyor mu? Kolay gelsin.
Etiketleyip discord’da soruyorlar ama cevap veren yok, sanırım devam edilmiyor.