2K24 Turkey Map

@umutcan usta mod promods ile uyumlumudur merak ettimde oynamadan önce

Bir bilgim yok bizde bir atma yok.

uyumlu değil.

Bendede bir sorun yok ama atıyor @umutcan

oyuna girdikten sonra kariyer deyince oyudan atıyor

Kariyere basınca oyundan atıyor

3 tane dosya indirm 2 si scs li direk mod klasörüne atılacak fakat prefab nasıl atıcam anlamadım @umutcan

Prefab klasörünü direk mod klasörü içine atın.Oyunda mod ekleme ekranına geldiğinizde direkt gözükecek zaten. :+1:

Sıralamada;
En üstte Def,ortada Prefab,en altta map olacak şekildedir.

1 Beğeni

Kariyere devam et dedikten sonra yükleme ekranında oyundan atıyor. Benim gibi bu sorunla karşılaşan oldu mu

@umutcan Modu doğru sıralamada kurmama rağmen ve tüm DLC’lerin tam olmasına rağmen map sizin map ile alakasız görünüyor ?

doğru map alakasız olan ney ?

youtube kanalında paylaştığınız mapde çorlu falanda vardı e5 haramidereden kınalıya kadar gidiyordu.

beyler ücretsiz 1.53 dlc leri kurduğumda oyunda uyumsuz dlc hatası alıyorum çözümü bilen varmı

ayni durumu bende yasiyorum

bir cözümü yokmu?

Discordun Bot Komut bölümünde “V2 Yüzde Kaç Şuan” yazdığında hep “%85” yazıyor. Hiç mi ilerleme yok? Hani bir duraklama varsa bileyim. Çünkü aylar geçti ve hala yine aynı. Haddimi aşmayım diye ileriye gitmek istemem lakin içimde ukte kaldı. Malum haritayı başlayan yarım bırakıyor. Harita zor iş ona lafım yok fakat ilerlemede belirsizlik benim canımı sıkıyor. Evet Umutcan kardeşim bu yazının aynısını discorda yazdım ama otomatik engel var. Ben de aynısını buraya yazdım. Belirsizlik olunca yazma ihtiyacı hissettim. Kolay gelsin.

3 Beğeni

Merhaba, evet bir süredir çalışmalar durma seviyesinde yavaşladı , yoğun çalışma hayatımızdan dolaylı. Yeni gelişmeler oldukça bilgilendirmeler yapılacaktır.

1 Beğeni

bende tüm dlcler var ama her türlü oyun çöküyor donanımda mı sıkıntı var bilmiyorum ama oyun açıldıktan sonra ben konumu seçiyorum sür e bastıktan sonra ya oyun çöküyor bazen oyun açılıyor.Fakat oyun açıldığında ben 1 km sürüyorum sürerken oyun çöküyor bunun çözümü ne daha Türkiye ye giremedim.Lütfen bu konu hakkında bana yardım edin

Not:Oyun mod olmadan rahat bir şekilde yüksek grafiklerde 320 fps veriyor.Oyun Orjinal

Geldiği zaman böyle çalışıyor fakat süre bastığımda kapanıyor yada dediğim gibi 1km süremeden oyun çöküyor

1 Beğeni

Merhaba bana game.log dosyanızı atarsanız daha fazla yardımcı olabilirim, bizim ekibimiz böyle bir sorunla hiç karşılaşmadı. dosyayı mod klasörünün biraz altında bulabilirsiniz. oyuna girin , oyundan atsın ve dosyayı bana ulaştırın lütfen.

Bu olay tam olarak nasıl olacak ben anlayamdım da

oyuna gireceksin. hata verip attığında oyun dosyalarında bulunan game.log dosyasını bir siteye upload edip linkini bırakacaksın umutcan veya başkası da hatanın neden kaynaklandığına bakacak.
game.log dosyasında hatanın sebebi yazar