2K24 Turkey Map

Bizde bir atma sorunu olmadığı için sorunu görüp çözemiyoruz malesef.

directx11 ilemi yoksa opengl ilemi oynuyorsunuz

Emek buymuş şuymuş haddim değil lakin benim de bir önerim olacak. Mert kardeşimiz haritayı yarım bıraktı. Onlarla aranız iyi sanırım. Dolayısıyla o yolları 2K24 haritasına dahil etseniz büyük bir oranla renk katacaktır. Çünkü Onal MAP 1.5 sürümünün scs dosyası kilitli. Açılsa da şifreli. “manifest” dosyasından ötürü sürüm uyumsuz. E haliyle oynanamaz. Sizden arzum o yolları haritanıza dahil etseniz yemin ediyorum o haritaya büyük bir oranla renk katar. Öyle böyle değil.

3 Beğeni

Önal Türkiye Mapin geliştirimi arkaplanda Muhammet Önal tarafından devam ediyor + olarak haritanın ölçekleri , dosyaları farklı bu yüzden herhangi bir birleştirme filan söz konusu olamaz .

Muhammet Önal kardeşimiz devam ediyor mu? Pek sesi soluğu çıkmıyor. O da diğerleri gibi yarım bıraktı diye düşünüyorum.

keşke promods ile uyumlu olsa 2k24 turkey map

Bu gönderi topluluk tarafından bildirildi ve geçici olarak gizlendi.

Samsun ne zamana gelir hocam ? Sizin samsun girişi vs video da daha gercekci oyuncuyusbisinkinin videosuna baktim girisi berbat. O yüzden beklemedeyim hala

2 Beğeni

Çalışmalarımız devam ediyor detaylı ve gerçekçi yapmaya çalışıyoruz, şu an çalışmalar güzel gidir, beklediğimize değecek.

3 Beğeni

tabelalarda düzenlenirse güzel olur coğu bölgede cünkü eski tabela var

Çalışmalar ne durumda?

bir türlü link bulamıyorum hocam çok beğendim nasıl indirebilirim?

tamam linki buldum kurulumu mod klasörüne atıp etkinleştiriyoruz o kadar mı?

harita promods uyumlumu

Ankara ve bolu otogarları render alanına girdiği an oyundan atıyor. sebebini aradım ama bende bulamadım. başka bir mod ile mi çakışıyor diye kontrol ettim fakat sonuca ulaşamadım. sorunun benden kaynaklı olduğunu sanmıyorum yukarda bir kaç arkadaştan daha aynı şikayeti okudum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1 Beğeni