Merhaba sevgili abilerim ve kardeşlerim biliyorsunuzki steam her yıl geleneksel olarak yaz indirimi yapıyor. bu yaz indirimleri türkiyede 21 haziran perşembe saat 20:00 itibari ile başlaması ön görülmekte size sormak istediğim soru şu yaz indirimlerinde almak istediğiniz veya alacağınız oyunlar hangileri veya dlc ler hangileri
Bknz: Ben babama hediye olarak ets 2 schwarzmüller dlc sini alacağım tek eksiği o birde american truck simulator ve tüm dlclerini alacağım ayrıca kendimede ats’nin new mexico dlc sini alacağım daha sonrasında almayı düşündüğüm oyun omsi 2 veya daha farklı türlerdeki oyunlardan biri
Oynamak istediğim,merak ettiğim çoğu oyuna sahibim; ama yine de steam hesabıma bir 200 tl atıcağım, Moonlighter,Celeste,Wonder Boy: The Dragon’s Trap,Dark Souls III Season Pass gibi oyunları almayı planlıyorum…
The Witcher Trigoly, The Witcher 3 GOTY, Q.U.B.E. Bundle, Metro Redux Bundle (tam emin değilim korku öğeleri beni yok eder), Grand Theft Auto Collection, Far Cry 3 ve Rainbow Six: Siege.
Belki:
Fallout 3, Fallout New Vegas ve Fallout 4, TES V: Skyrim, Cuphead, LA Noire, Manhunt,Mad Max, Mafia II vs.
aynen geçen sene babamla kendime csgo alıyordum kendi hesabım vac yediği için yeniden farklı bir hesaptan hem babama hem kendime alıyordum yalan değil 2.5 saatte alamadık
Valla şu an alacağım almayacağım ne kadar oyun varsa istek listesine ekledim. Akşama indirimlere göre bakacağım artık. TheHunter Call of the Wild, Cities Skylines: Green Cities ve X Plane 11 şu anda indirim durumuna göre listemde öncelikte…
Arkadaşlar ben de tam bu konuyu arıyordum:) Hazır indirim gelmişken F1 oyunlarından birini alayım diyorum, hangisini tavsiye edersiniz. F1-12 ve F1-15 daha iyi deniyor ama… Sizin de fikirlerinizi alayım. Teşekkürler…
zaten bırcok oyunu boyutundan almıyorum indırıken canımı sıkıyor 2.5 mb ıle bununda trailerı gormustum hosuma gıtmıstı o zaman bekletmıstım bakalım artık… benımde kablo net bu gune kadar arıza kesıntı olmadı nazardan korusun