Euro Coach+Şarköy DLC
Yayın öncesi gelecek araçlar özeti (Gelmesi kesin olanlar)
ATS →
ETS 2 →
Not: F-MAX lisans durumu belirsiz olduğu için listede yoktur.
Scania R Electric de eklenebilir listeye.
MAN TGX 2025 ve Renault Trucks E-Tech T 2025 update ile alakalı da bir şeyler gelebilir düşüncesindeyim.
Şarj istasyonları ile alakalı görseller bekliyorum. Şarj istasyonları gelene kadar olabildiğince dizel araçlar güncellenecek gibi geliyor. 3 markada son model araçlara sahibiz. Kalan araçlarında geleceğini düşünüyorum.
ne anlamda? dışarıdan detaysız görülmesinin sebebi performanstır. exterior için interior modelinin lowpoly versiyonunu çizip koyuyorlar. bunu ets2 gibi bir oyunda başka türlü de çözemiyorsun.
Yoksa fps fps diye ağlar millet. O yüzden exterior lowpolydir.
Bence western star 4900i bu yayında gösterebilirler. Bu araçla ilgili resmi duyuru yok ama wikide sayfası bulunuyor ayrıca SCS Daimler müzesindeki bu aracı incelerken bir kişi bu aracı göstererek işaretler yaptı. Acaba bu işaret olabilir mi ? Bunla ilgili fotoğraflı şekilde American truck simulator konusunda söylemiştim zaten.
Son model araçlar; Volvo, DAF ve Iveco mu ?
Beyler bu tahmin doğru çıkmazsa beni de bütün SCS çalışanları ve Edirne Merkez ilçesi s…ķsin, kesinlikle elektrikli şarj istasyonları duyurulacak feature dendiyse ve elektrikli araçları artık satın alabileceğiz.
Iveco swayın 2020 kasası gelmeli bence. Tamam yeni kasa geldi ama bence 2020 interior daha iyi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende yayın gözükmüyor neden ? Tamam daha başlamadı ama geri sayımda yok.
Edit: Çünkü liste dışına almış Hasan abi. Buradan girdim.
Şarj istasyonları ve benelux rework’u görmemiz gerekiyor
Konu başında da dediğim gibi sıfır beklentiyle takip ediceğim bu sene. Volvo ortada yok demişim o gün artık hepsi geldiği için araç ihtiyacım kalmadı. Harita ve araçlar zaten geldiği için heyecanlanmaya gerek yok, Kanada’yı, İzlanda’yı duyursalar ne değişecek ki.
Hadi bakalım başlıyoruz…
benelux rework kesinlikle gelmeli artik farkli oyun oynuyormusum gibi hissediyorum oradan gecerken
Evet onlar.
bakalım ETS2’de hangi gelecek harita projesini göreeceğiz
Iceland değilse beni de bütün forum