18 Wos Haulin Türkiye Harıtası Paylasıyorum 2025

![prism3d 2025-05-26 22-20-39-752|690x389]

![prism3d 2025-05-26 22-20-41-797|690x389]

(upload://sSel4N9bUUrUMzObfGkYSDpUfv5.jpeg)

18 Wos Haulin belgerım Mod Klasör Icıne Atınız ındırdıgınız rar’ın ıcersındekı olan modları

4 Beğeni

Ahmet kardeşim. Bu paylaştığın umarım ETS 1 gibidir. Çünkü bir ara haulinin tr haritası vardı, hiç oynama yok. Arkaplandaki tr kalıbı sanki şişko gibi. Bildiğin isimler değişti o kadar. Kolay gelsin.

1 Beğeni

anlıyorum abi ets 1 ayrı haulin ayrıdır zaten haulin oyun 2004 de cıktı ıcın eskı oyundur steam de bıle calıstırıyor modu

dikkatle bekliyoruz

1 Beğeni

hey gidi bu benim çocukluk hayalimdi komşunun bilgisayarında yüklüydü oynamak için can atardım valla geçenlerde indireyim dedim tekrardan şu polis olayı can sıkıcı :smiley: bir de bazı yerlerde oyun çöküyordu

2 Beğeni

abi sen cansın can bende senı takıp edıyorum est 2 de otobuslerın hepsı bırbırınden cok guzel emegın varsa helal hoş olsun abi

Biraz oynadım. Sancılı gibi. Herhalde acemi olduğum için olsa gerek. Ama dikkatimi çeken şey şu: Boğaziçi Köprüsü bildiğin Golden Gate Köprüsü. O biraz canımı sıktı. Ama açık konuşayım ilk 5 dk için hoşuma gitti sanki.

1 Beğeni

dostum takıldığın olaya bak :smiley: bu haritalar çok önceden yapılmış yanlış bilmiyorsam 2007 yılında piyasaya sürülmüş bir mod.

ekleme;

evet 2007de ilk sürümü çıkmış modun :smiley:

1 Beğeni

düşme ahmetim düşme bak düşme ha

3 Beğeni

Anca fırsatım oldu. Bu mu dert! Niyetin kınamaksa beteri var merak etme. :joy:

1 Beğeni

2009-2010 Yıllarında Hvt Gibi Kaliteli Harita mı Bekliyorsun. Bu Bile Nimetti O Yıllarda Evet Otobüs Modelleri Ve Harita Kalitesi Şimdiye Göre Vasat Ama O Yıllarda Kimse Takmıyordu Ozamanın Şartlarına Göre O403,Travego,Tourismo,Setra,Man Otobüslerini Modelleyen Türklerin Bile Olması Mucizeydi Ozamanlar 3D Model Yapan İnsan Sayısı 1 Elin Parmağını Geçmiyordu Türkiye’de.

3 Beğeni

O yılları yaşayan biri olarak biliyorum olup biteni. Sadece o köprü Golden gate olunca dikkatimi çekti o kadar. Yoksa sıkıntı yok. Çok şey isteyen bilir ne sonuç çıkacağını. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

kendinle çelişiyorsun sanki hocam :smiley:

dert etme hasan abı dusmem ben sadece eskı pusku oyunlar bunlar hıc olmazsa burdakı genclerımızın anılarını tazelensın dıye paylastım modu tamam mı anlastık mı güzel

eskı otobuse bındım manısa seyahat ızmır manısa yapardı benım rahmetlı dedem 0403 efsane bır aractı hey gıbı hey aaa anılar ahh

1 Beğeni

ben orayı hıc farketmedım görmemıs olabılırım sıkıntı tınne abi

Sağolasın.

1 Beğeni

haulini indirdim ben fakat açılmıyor

lütfen bilgi verin

18 wos haulin adlı oyunu setup ıle kurun modu ındırın belgerım / mod klasor ıcıne atmanız yeterlidir mod sorunsuz calısmaktır