Öncelikle emeğin için teşekkür ederim. Fakat Xbox ve Steam sürümü için de bir kurulum paketi ya da videosu hazırlaman çok iyi olur. Yamanı en iyi sen biliyorsun çünki. Dediğin her şeyi eksiksiz yapmış olmama rağmen oyun hata vermeden çalışıyor fakat yamadan eser yok. Sanırsam bir kurulum videosu şart.
Kurulum için ekstra bir işlem yapmaya gerek yoktur. Steam dizin yapısı epic sürümü dizin yapısından tamamen farklıdır. Bir önceki mesajda belirttiğim gibi klasör yapısı bu konuda bana iletilirse klasör yolunu o sürümün yoluna göre düzenleyebilirim.
Belirttiğim eklenti çevrilirken bir dizin hatası oluşmuş. Bu hafta çeviriyi güncelleyemedim. Mevcut hatayı düzelttim. Bu hafta birden fazla çeviriyi yetiştirmeye çalışacağım. Önceki çevirisini yaptığım eklentide ise yazıların çift gelmesi durumu oluşmuş. Muhtemelen dosyayı çift okuyor. Problemi çözmeye çalışacağım. Çözüldüğünde onun da düzeltmesini yapacağım. Oyunda dil dosyaları tek dosya içinde olmadığından ve çok dağınık olduğundan problemler yaşatabiliyor. Bazı yazılar başka bir eklentinin içine gömülü çıkabiliyor. Bu da çeviride eksikliklere yol açabiliyor.
West Somerset Railway çeviriye eklenmiştir.
Kassel Würzburg Çevirisi tamamlanmıştır.
Hatalara neden olan çeviri satırları kaldırılmıştır.
West Somerset Railway çevirisi yayınlanmıştır
Southeastern Highspeed çevirisi yapılmaktadır hafta sonuna yetişmeyecek fakat haftaya paylaşacağım.
dosyayı oyunun kurulu olduğu dosyaya atım hala ingilizceydi oyunun TS2Prototype yi sildim sizin dosayanızı atım bu sefer oyun çalışmadı benmi yanlış yaptım acba kurulum videosu varmı acaba
Oyunun sadece epic ve steam sürümlerine uygun. korsan veya diğer sürümlerle uygunluğu yoktur. TS2Prototype dosyasını sildiyseniz oyunu steam veya epic de dosya doğrulaması açın veya komple silip yeniden yükleyin.
Diğer sürümlere şuan desteği yok. Çünkü bende diğer sürümlerin dosya yapısı bulunmuyor. Belirttiğim işlemleri yapmanız gerekiyor. Konuda bulabilirsiniz.
Sayın çevirmen XBOX için Klasör Yapısı istemişsiniz bunu kimse ben göndereyim yada yapayım dememiş, bana neyin lazım olduğunu söylerseniz halletmeye çalışırım.