1.54 Güncellemesinde ayna ve ortam Sorunu

Oyunu 1.53 de oynarken hiçbir sorun ve sıkıntım yok ancak 1.54 e güncelleyince oyun içi aynalar , hava , ön gösterge panelleri kapkaranlık oluyor sebebi ne olabilir? Sürücülerim güncel grafik ayarlarım olması gerektiği gibi ancak sorunu çözemedim bir çözüm yöntemide bulamadım yardımcı olur musunuz ?

baska oyunlarda bir sorun yasamiyorsaniz. modlarinizi kontrol ediniz. oyun dosyalarinin butunlugunu kontrol edebilirsiniz.
Ekran kartinin kendi ayarlarindan kontrol ediniz. dahili ve harici ekran karti ayarini kontrol ediniz. beta surucu olabilir normal surucuye donmeyi deneyiniz. yani bunlari kontrol edebilirsiniz. hepsi birer olasiliktir.

Bende de benzer problemler var. Bir de oyundan çıkış yaptığımda steamde durduruluyor yazısı sabit kalıyor ve oyun çalışmaya devam ediyor. Kendim tiklamama ragmen uzun süre kalıyor o şekilde.

dediğiniz herşeyi yapmama rağmen hala sorun aynı rtx 4060 ekran kartı kullanıyorum sürücülerinide güncelledim oyunu sildim yükledim dosyaları doğruladım ama çözüm bulamadım çok sinir bozucu bir durum ://

baska oyunda varmi boyle bir sorun. birde nvidia geforce experience falan kullaniyormusun, oradan falan ayarlari kontrol edermisin.

hayır başka oyunlarda öyle bir sorunum yok ats2 de herşey normal mesela grafik ayarlarım normal nvdia güncel ayrıca oyunda ets2 de grafik ayarlarına giriyorum değişiklik yapıyorum kaydedip çıkıyorum geri girince kaydedilmemiş gibi eski ayarlara dönüyor yeni farkettim onuda

belgelerimdeki ets klasoru icindeki config dosyani silip tekrardan girermisin oyuna

snowymoon grafik modu uyumsuzluğu değil mi bu ya? kimse yazmamış ama uyumsuz sürümlerde aynı böyle hata veriyordu. zaten ekran görüntüsünden de belli gibi. o mod aktif mi? değilse bilemiyorum ben de.

1 Beğeni