Yeni PC topluyor gibiyiz

kalktı

haftaya ambalaj poşetini çıkartırım :smiley:

msi herkese sistem dağıtıyor :smiley: kral

Tövbe estağfurullah x 10

ben de başlığı şöyle atayım
ETS 2’yi titreten oyun CDS’nin geliştirildiği işte o bilgisayar!

kawga

Video hazırlıklarına başladım. Akşam kasayı çalışır vaziyette salonda çekeceğim en azından tek başına görünür öyle birkaç çekim yaparım videoda koyarım.
Şu an videoda anlatacaklarımı belirliyorum ve ürün görsellerini topluyorum.
Ay sonuna kadar uğraşıcam mecbur :smiley:

Hayırlı olsun, eline sağlık abi

Off

5 Beğeni

Maşallah :star:

sonunda masada çekebildim de artık yarın montajda her şeyi birleştiririz. söz vermesem de çarşamba videonun yayınlanması gerek.

daha kaliteli bir kamera ile alamadım. sdfdsfsfs

abartılacak bir şey yok ama kendimce önemini anlatırım.

1 Beğeni

Osmo pocket 3 bu aralar indirime giriyor 20k civarlarında 30’lardan düştü başka şeyler için de işe yarar bütçe ne bilmiyorum ama

1 Beğeni

yok alacaktım da pocket 4 vs. 32klara düştü.
vazgeçtim çok girdi zaten bu video öyle geçer ya asıl toplarken çekecektik.

artık başka videolara şu işleri halledelim komple action vs. ıvır zıvır kamera ekipmanları ile irl video akar.

2 Beğeni

nerede lan video

3 Beğeni

Hem sitedeki yazı hem de sistemin görsellerini ayarlıyorum sonra video çekimine geçeceğim.

çok ilginç bir şekilde mikrofon ayarlarım sanki eskisi gibi değilmiş gibi oluyor
audacityde kayıt alıyorum kaliteli de
da vinci resolveda ses farklı boğuk çıkıyor mk.

elgato wave link’de clipguard aktif. kapatınca çok gürültü oluyor. kelimeler yutulmuyor ama bi boğukluk var. normalde olmayan bir boğukluk. sesi de açsak gitmiyor

Realtek vs. benzeri ses, mikrofon sürücüleri güncel mi? etkiler mi bilmiyorum ama önceden duyulan seslerden benzer bir şey yaşamıştım

Realtekleri bir kontrol edeyim. Da vincide gain eklesem de ses artıyorum ama belki de bilemiyom bana öyle geliyo ama boğuk işte audacity önizlemesinde öyle değil
Soul of anatolia render edilince de normaldi ama montajlarken orada da gariplik vardı

1 Beğeni

https://x.com/simulasyonturk/status/2085652913251033156

meg nedir aga maybach gibi tasarlamışlar bu kadar luxury gözükmek zorunda mı?

Yarın öğlen videoyu salarım.
Akşama doğru bir şey çıkmazsa boş bir yayın açılır ya

Yani video bu haliyle sadwce son yaptığımız şeyleri ve süreci anlatıyor sistemi toplarken açarken çekemedik :frowning:
Artık bol bol unboxing videoları çekmeye diyelim

1 Beğeni

keşke video içeriğini de yapay zeka yapsaydı

4 Beğeni