o sistemle akıl vermek biraz garip olmuş
üstelik her bakımdan kusurlu bi dx11 varken ![]()
https://stsimulations.com/lsts-st-stephan-airport/
Alpler’de bir mücevher… ![]()
Yarından itibaren her yerde…
Sıra köprülere geldi. Ardından TR’deki diğer proje duyurulacak. Hafta sonu belki çıtlatırız.
737 çıkarken köprüleri yayınlamak istiyorum da onun tarihi bi netleşsin hafta sonu onunla uçabilelim uğraşırız.
Bu arada Kayseri, Bingöl eklentileri çıktı. Salı akşamı yayın yapmak istiyorum onlardan birine uçulabilir. Zaten PMDG kesinleşirse tüm planlar değişir.
bredok 777 ![]()
milviz yeni teaser görüntüler paylaştı
cessna 310r uçağı dehşet olmuş
fabioyu izlemiştim şimdi murphy de değişik detayları gösteriyor
4 mayısta gelsin sırf onunla uçucaz
Bu akşam yayında
Antalya-Kayseri(LTAI/LTAU)
Ankara-Bingöl(LTAC/LTCU)
uçuşlarımız var. ![]()
ve önemli bir adım ![]()
a330 için de gelecek tabii o zaman daha iyi olacak.
bence ne beklenecekse fbw’den beklenmeli ![]()
LTFG –
Gazipasa-Alanya Airport is currently in development and and will be available for MSFS.
![]()
https://stsimulations.com/ltfg-gazipasa-alanya-airport/
#MicrosoftFlightSimulator
LTFJ’den önce LTFG dahil yine yurtdışında airliner inebilecek kapasitede eklentiye başladık. LTFG aslında çok daha önce başladı ama Adana çıkışı ve diğer eklentilerden bitiremedik. Ücretsiz eklenti çalışmalarını buraya katmıyorum çünkü onlar devam ediyor.
Türk Köprüleri projesi ile Çanakkale 1915 dahil birçok köprü MSFS’e katılıyor…
Bu akşam yayın 19:00’da falan başlıyor.
“Liverpool’dan yeni çıkan Cork Airport’a uçuyoruz. (EGGP/EICK Ardından Cork Airport’tan havalanıp İngiltere London Southend Airport’a uçuyoruz. (EICK/EGMC) Rotamız şöyle olacak “UK Liverpool-Cork, Ireland-UK London Southend”
Microsoft Flight Simulator için yeni yayında nereye uçtuğumuzun bir önemi bile yok.”
PMDG BİZİ BETER ETTİN KURUTTUN YETER ARTIK
Bu akşam canlı yayında ilk etapta son gelişmeleri aktarmak için St. Stephan’dan Milviz 310R ile kalkacağım.
Ardından Slovenya’nın başkenti Ljubljana’dan İsviçre’nin başkenti Zürih’e uçuyoruz. LJLJ/LSZH olacak.
İkinci uçuş LSZH/LFMN arasında Fransa’nın Nice kentine yapılacak.
Milviz adamdır NOKTA
FSLabs açıklama yapmış.
Concorde ilk olarak P3D için çıkacak daha sonra MSFS’e de gelecek.
Son 8 ayda biraz büyümüşler yeni geliştiriciler katılmış.
A320neo yine öncelikle P3D için gelecek ve MSFS’e de çıkacak.
Ve daha da güzeli A330 geliştiriliyormuş. Böylece study-level A330’a kavuşacağız.
MSFS için A320-X Master Series adı ile çıkacaklarmış. Yakın zamanda bir şey yok belki görüntüler yıl sonuna doğru sunulur. A330 ilk olarak nereye çıkacak yazmamış P3D olacağı kesin.
Zaten önce Concorde gelecek gibi duruyor sonra A320’ler gelecek. En son P3D’den MSFS’e A330…
Bu süreçte kim karnımızı doyurursa onunla uçarız. ![]()