Dün gece yayın güzeldi. Tabii pat diye Twitch’e geçiş biraz kötü oldu. Çünkü ön plana çıkmak için defalarca yayın yapmak lazım. YouTube’da bir şekilde alıştırmıştık. Twitch’den devam edeceğiz hatta daha sık yayın açabilirim artık sonuçta uçak tamamlandı sayılır. Hold olaylarına da girdik. Bu ay vnav da geliyor. Bir şekilde tekrar ısındırmak için yayın duyurularını artırıcam.
@vanillamango şu an performans nasıl?
ctd yok fps gayet iyi akıyor prop wash icin diyebilirim ki daha once grand caravan kullanmıyormusuz ![]()
fbwde de sorun yok zurich roma kostum az once metar da oturdu sanırım iyiden iyiye tek sorun ani hava degısımlerı yanı birden sis guncelliyor yada kalkıyor gecis icin update etmeleri lazım
hımmm adana olayını bitirdim bütün günü yedi ama istediğim şeyleri yaptım şu an ltac/ltaf test uçuşu yapıyorum biraz da fotoğraf çekicem. yarın da devam ederim.
yarın geçebilirim belki ![]()
dash 7
muhtemelen dash8, p3d’deki stüdyo tarafından yapılacak ama duyuru vs. görmedim yapmıyorlarsa da kendileri bilir ![]()
Akşam yayını nerede yapsak karar veremiyorum. ![]()
- YouTube
- Twitch
- Eş zamanlı ikisi de
0 oylayanlar
Şu an betaya geçiyorum. LTAF için ekran görüntüleri alma seansı sonunda bitti. Güncellemeyi bu akşam yayında canlı canlı test ederiz. En son ayarlarım ultra ve detay seviyeleri 150’de kaldı bakalım ne fark edecek.
Tabii 2k çözünürlükte fazla zorluyor.
kalan güncellemeleri yüklüyorum 7 gibi twitch’de açacağım sanırım erken girelim
berlin brandenburg/prag yapıcam bu akşam başlangıçta ![]()
*Yarın akşam yayın olursa YouTube’da deneyeceğim.
PMDG beta haberinden sonra bu akşam yayın yapmamak bilemiyorum.
19:00’dan sonra yayına girmemiz mümkün. Ama YouTube’da!
Şimdi Bozcaada projesine bir göz atacağım.
hahaha dolmuş gibi ![]()
eklentisi vardı zaten video da çekmiştik
yeni cessna ile lukla’dan kalkıp oraya başlangıç uçuşu yapılabilir sonra paro’dan kathmandu ![]()
ben dun yayından sonra naptım bil ![]()
kathmandu - indira gandhi dc-6 4bucuk saat ![]()
daha iyi flare yapabileceğiz ![]()
bugüne kadar flybywire gibi bir oluşum yoktu
bilgi döküman ne ararsan var inanılmaz bir organizasyon çok güçlü
bu keskinlikte dağlar lazım
amazing ya az kaldı şuraya 737 indiricez
http://fsuipc.com/ FSUIPC, 15 Şubat’ta güncellenmiş haberiniz olsun.