Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

Mouse aktif değil hala kalkışlar klavye ile Mouse’ı aktif edemiyorum ayrıca gaz neresi orayı da bulamadım kokpitten ayarlıyorum gazı

1 Beğeni

İlk uçuşumu acemi birliğinden usta birliğine geçerken bir türlü kalkmayan TK7044 sefer sayılı Ankara Siirt istikametinde yapacağım.

2 Beğeni

vallah o paneller kapatılmıyor :smiley: ilginç tam sürüme de çıktı belki bir ayar vardır da bakmadım hiç tek bir tıkla kapatılması için bakmıştım da ama bulamadım galiba

2 Beğeni

Daher TBM 930 ile İzmir-Selçuk Efes Uçuşu - Microsoft Flight Simulator 2020 4. Bölüm

Beni baya yordu bu mevzular
MSFS’nin eklentileri satışa çıkmaya başladı fiyatlar gayet uygun haberleştireceğiz ancak çok fazla yazı lazım o yüzden yarından itibaren başlanır. Öğlenden sonra Airbus A320neo ile İstanbul-Çanakkale çekmeye çalışıcam dün gece baya kaos yaşamıştık ama birçok şeyi de denemiş olduk :smiley: Az önce yarım bıraktığım Konya uçuşunu tamamladım.

Yayında muhtemelen Airbus ile fanteziler son bulacak eğer böyle FPS düşüşleri devam ederse sadece normal uçaklarla takılırım gerçi daha eğlenceli oluyor.

1 Beğeni

IVAO Türkiye’nin hazırladığı Türkçe Uçuş Prosedür ve Operasyonları Kılavuzu için https://tr.ivao.aero/downloads/documents/Ucuc%20Prosedur%20Operasyonlar%20Klavuzu.pdf

Böyle içerikleri tek bir konuda toplamaya başlarız. Kaynakları doğru listeleyelim.

2 Beğeni

Gönderi ekran görüntüleri kısmına taşındı.

2 Beğeni

İlk uçuş deneyimim çok mükemmeldi. Uçuş sırasında Atatürk Barajı’nı gördüm oldukça detaylıydı. Fotoğraf çekemedim o ara uçak stall’a düşüyordu :smiley: Kontroller (Logitech F710) oldukça iyi fakat HOTAS ile daha hassas uçuşlar yapılabileceğini düşünüyorum.

2 Beğeni

ooo benim jet gel seninle ajan taşıyalım kör uçuş yaparak :smiley:

1 Beğeni

Uçurması çok zor ya :smiley: balon teker pervaneli uçak aldım. İndirmesi uçurması kolay.

1 Beğeni

xcublerle zaten bir bush fligh etkinliğ iyapmak lazım :smiley:

ben özel jetleri yolcu uçaklarından daha çok seviyorum şu an istanbul-çanakkale yapıyorum test için sonra videoda tekrar uçucam

1 Beğeni

FS2020 Destek Konusu gibi birşey açsak? Valla deliricem kaç saattir uğraşıyorum

1 Beğeni

Yavaş yavaş ilerliyorum ben şimdilik. Uçak büyüdükçe ön konsolu karıştırmamla uyarı seslerinin çoğalması bir oluyor :smiley:

1 Beğeni

Trafik, uçak, gemi, personel yoğunluğunu sona çektim. Terrain detail de 200’de. Şu sahnede 35fps’in altına düşmüyor. 35 fps’in altına hiç düşmedi. Ayarlar HIGH-END’de. Ryzen 5 2600, 1060 6GB, 8GB ram. Oyun M2.SSD’de yüklü. Optimizasyon konusunda bence gayet başarılı sayılır.

2 Beğeni

Bir tane uçağın yanından geçtim. Baktım flightradar’dan gerçek uçakmış oyuncu değil. Bir de flightradar’da balonlar da görünüyor acaba MSFS’de de görünüyor mu :smiley:

1 Beğeni

17.00 civarında yeni bir canlı yayın açıyoruz. TBM 930 gibi uçaklarla farklı yerlere uçucaz. Farklı hava durumlarını denemeye devam ederiz. Airbus vs. şimdilik gerçekten can sıkıyor yaptığım şeyi nasıl yapamıyorum :smiley: yeni şeyler öğrenmeme rağmen anlamıyorum :smiley:

1 Beğeni

Steam versiyona sahibim ama Deluxe Premium Content gözükmüyor.
Aynı sorunla karşılanlar icin asagıdaki linkten destek isteyebilirsiniz.

Ayarları yapamayınca baştan indirmeyi denedim bayadır burda takılı herhalde bugün test ediliyorum

1 Beğeni

Ayarlarinin screen shotini atabilir misin? yardimci olmaya calisayim.

2 Beğeni

Baştan indiriyorum ancak yarın fotoğraf atabilirim

1 Beğeni

sorun cozuldu 3.8 Gb update geldi ilgilenen arkadasların bilgisine

1 Beğeni