-Şu iki achievements, saat dilimi olarak Coordinated Universal Time ( UTC ) yi mi kullanıyor?
-Benim anladığım kadarıyla WoT websitesi UTC yi kullanıyor.
farketmez ki sen bu gün 16:00 da worl of trucks’a hesabınla giriş yaptıysan yarın 16:01 de yap sonra 16:02 derken 10 gün böyle yap o 10 gün üst üste giriş başarımını kazanırsın sonrasında ise arka arkaya girmeye devam edersen 50 kez yaparsanda 2 ayda 50 kez giriş başarımını kazanırsın utc ile bi ilgisi yok yani
örn : benim hesap 8 kez 10 günlük başarımı kazandım, 1 kez 50 kez giriş başarımı kazandım sonrasında bıraktım ilerletmeyi ( World of Trucks | Profile of SWANKYTR )
Benim giriş başarımı 16 oldu hala devam ediyor.
Tutmayın beni dalacam bu SCS’ye tutmayınnnnn bırakkkk la bırakk dalacam bırakın beni
Ecs olabilir mi
Özet
Bu metin gizlenecek
Haydaaa, olacak iş mi şimdi
Önceden nasıldı ki farklımıydı?
Atma şu zehirli oku
Yapacak bir şey yok.
Allah aşkına sen de var ya arkadaş, düne kadar o alanda sadece ets ve ats ikisi yer kaplarken bugün ikisini küçültüp sağda yer açan scs, sağ taraftaki boş alana mı bir şey sığdıramayacak adamların sitesi biraz daha resimleri küçültürler, birbirlerine daha fazla yaklaştırırlar veya resimlerin bulunduğu alanı arttırırlar.
Kalkıp oraya bir resim daha koyup üstüne çarpı işaretini eklemek için niye uğraştın o kadar.
Ecs yok, grafik güncellemesini azıcık ucundan bile göstermediniz. Geçen hafta yayında next week dediniz bak Perşembe oldu hala Cascadia’dan ses yok. Şimdi de bizi umutlandıracak bir hareket daha…
Scs bak kardeşim, bak canım kardeşim. Sen güzel bi kardeşe benziyorsun. Bir daha sakın bizimle polemiğe girme!
Her şeyi western star gibi çıkarsalar kimse bir şeyi bilmese direkt çıksa kimsede boş boş konuşmamış olur temiz olur
Bazen SCS’den bir şeyler beklerken hayatı sorguluyorum.
Daha önce de böyleydi değişen bir durum yok
Valla kardeşim her gün sabah akşam gir çık yapıyorum.
promods destekli olsa keşke farklı yollarda sözleşmeli iş güzel olurdu