Basit tadımlık olmuş.
Evet, budur benim sorun. ana başlığa da yazmıştım. dlc haritasında çıkmıyordu iş. Sağol @HasanOfke.
Çözüldü demiştim ama anlatıldığı gibi yapıyorum ama bağlayamıyor.Kırmızı ünlem işareti çıkıyor, başka bir hesaba bağlı diye. Başka bir steam hesabım ile de ets2 ilk çıktığı zaman aldıydım. vardı Wotr bağlamıştım galiba bilgisayarı değiştirince onu yeni hesaptan kaydettim. Bugüne kadar sorun çıkarmamıştı. Birsürü Wotr etkinliği de yapmıştım dlcler ile. şimdi bağlayamıyorum.
Önceki etkinliklerde yine aynı hesaplar ile mi yaptınız? Ve hata vermedi ? DLC bağlama özelliği sonradan geldi diye hatırlıyorum. Belkide ondan dolayı vermemiştir hata…
hangisi oyun profili mi wotr hesabı mı?
Wotr hesabı… profil ile ilgisi yok bunun
evet aynı wotr hesabı ile birsürü etkinlik yaptım ve boya paketi aldım.
DLC bağlama özelliği sonradan geldi diye hatırlıyorum. Belkide ondan dolayı hata vermemiştir.
çözüm yeni wotr hesabı açmak mı?
Wotr hesabı açarken kullandığınız steam hesabı; dlc aldığınız steam hesabı olmalıdır.
Yanı dlclerin olduğu steam hesabı ile kayıt olduğunuz wotr hesabını kullanmayı dene bakalım.
Beta da yapılan işler beta siteye, tam sürümde yapılan işler normal siteye kaydedilir. Taşıma/aktarma yapılmaz.
Teşekkürler
Beyfendi bakıma girdi yine
Beta’da son virajlar… Birde bakarsın güncelleme gelir, yeni bir etkinlik başlar
Aman başlamasın
Finalleri bi atlatayım da …
Bir şey gelsinde ne olduğu önemli değil
Yarışlar 11 gün sonra başlayacak. Haftaya mümkün.
world of trucks sitesi şuanda bakımda World of Trucks
İnşallah American Truck Simulator için birşey gelir.