Önizleme de hata verebilir , the tiny bang story yaz oradan alırsınız.
Steam’de Orwell: Keeping an Eye On You ve Hyperdrive Massacre adlı oyunlar ücretsiz. Kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sona erebilir, elinizi çabuk tutmakta fayda var
BELEŞ OYUN!
GOG.com’da Shadow Warior 2 Cumartesi günü Saat 17:00’ye kadar ücretsiz!
- Siteye gidin.
- Üye olun.
- Anasayfadaki “Get it for free” tuşuna basın.
- Oyun Gog hesabınıza eklenecektir.
Evolvation belli süre steam üzerinden ücretsiz dağıtılıyor. Hesabınıza kalıcı olarak ekleyebilirsiniz .
Metro 2033 1 günlüğüne ücretsiz. Metro 2033 on Steam Hesabınıza ekleyebilirsiniz.
Değişik bir şeye benziyor atın kütüphaneye
Edit: Murderous Pursuits diye aratıp bulabilirsiniz nedense hata veriyor.
Bedava olduğu gün en çok oynanan oyunlarda ilk 3’e girdi. (Dota 2, CS:GO) sonra balon olup patlamış Ama güzel oyun birlikte oynanır.
Bedava Iron Sky: Invasion
Oyunu battle.net uygulamasından alabilirsiniz. Detaylar için:
https://www.furkanozden.net/topluluk/konu/destiny-2-ucretsiz-olarak-dagitiliyor
Ücretsiz Jill of the Jungle: The Complete Trilogy
DISTRAINT_Deluxe_Edition
Oyun çok iyi ama geçtiği yılı bilmiyorum 3018 olabilir
Geçtiği yılı boşver crossplatorm var. Bilgisayardan uzak olduğun zaman telefondan da erişim sağlayabiliyorsun. Çok iyi bir olay bence.
Company of Heroes 2, 5. yılı şerefine ücretsiz dağıtılıyor.Steam’de kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Company of Heroes 2 on Steam
Son gün : 10 Aralık Saat 21.00
CS GO Fiyatı 3 e katlamış
Bunum ucretsizle ne âlakasi var anliyamadim iyi olmuş ama vac yiyen gidip tekrar aliyor
Ücretsiz sürüm kullanıcıları kendi içinde prime hesap kullanıcıları kendi içinde eleştiriliyor.
Aynen parayla aldıgım hesapda online digerinde single oynanıyordu simdi dedigin gibi 2 sindede online oynanıyor fakat paralı olan prime geçirildi digeri normal duruyor neyse onuda öğrenmiş oldum diger hesapda halen satın almadan online oynayamıyoruz sanıyordum…