Kesinlikle sana katılıyorum. Hepsi birer çöp. Geçen sene efsane oyun verdiler. Artık adamları duymayan kalmadı da. Bu yüzden pahalı oyun vermeye de ihtiyacı kalmadı.
Çöp değil bir sürü oyun verdiği için artık daha sık tekrar verilen oyunlarla karşılaşıyoruz. Control’ü daha önce vermemiş olsaydı şimdi havalara uçacaktık sönük geçiyor.
kalkıp ta zaten sürekli AAA oyunlar vermesini beklememek lazım haliyle bence bu sadece Launcher tanıtımı içindi zaten bilirsin Unreal Engine bunların yıllardır sektöre öncülük ediyorlar
Eğer bu liste doğru ise dönemin en güzel 3 oyununu en son verecek gibi duruyor.
eğer doğruysa süper olur valla tomb raider almayı düşünüyodum bunu görünce vazgeçtim. parayı başka oyunlara harcarım artık.
liste büyük ihtimal doğru yarın salt & sancuary geliyor. tomb raider iyi seri boşa para vermememiz güzel
gelen oyun da bu liste zort diyebilir miyiz?
Listede 28 Aralık movin out yazıyor dün verilen oyunda moving out niye zort diyelim . Liste doğru. (Listede oyun isminin bı harfi yazmamışlar)
dağ tırmanma aleti var görselde %99 tomb raider bu oyun yalnız kaynak kimse sağlammış baya adam tüm oyunları tutturdu resmen
https://www.epicgames.com/store/tr/p/salt-and-sanctuary
Yarın tomb raider trilogy verileceği kesinleşti sayılır paket üzerindeki işaretlerden anlaşılabiliyor. Hayırlı olsun şimdiden
kaynak bu adamlar sıfır hata bu amazon oyunlarını da tahmin ettiler
Alan çıksın çöküyor
ben de diyorum neden girilmiyor epic games’e
Yavaş, gaç tane alıyon?
Bu kadar.
Epic yine patates.