Boş beleş oyunlar, almaya değmez bile.
Geçen sene harika oyunlar verdi. Bu sene şimdiye kadar ne verdiyse beş para etmez.
Siz yine ücretsiz oyun verdiğine şükredin var mı epicten başka ücretsiz oyun veren platform ? Haftalık ve günlük ücretsiz oyun veren ?
amazon var bi tek o da aydan aya veriyor
E epicteki gibi bedava almıyorsun ki. o da abonelere özel. Para veriyorsun oyunu alıyorsun
aslında alıyorsun knk
Amazon her zaman iyi şeyler vermiyor Epic’in beleş vereceği oyunları dolduruyorlar bunlardan yarısı GOG kodlu oluyor zaten kimse oradan oyun açıp oynamıyor 2-3 ayda bir kaliteli oyun ekliyorlar o kadar. İstemediğim oyunlar için her ay 8 TL vermektense Steam’da bakiye biriktirip istediğimi alırım daha iyi.
hocam ben de 8 tl vermiyom ki her ay sürekli yeni hesapla giriyorum 30 gün deneme yapıyorum
Öyle yapanlar duymuştum denemedim Bazı oyunları kod olarak vermiyor hesap bağlamak lazım diye biliyorum
yok valla epic e origin e girince hemen bağlıyor bende
Valla ben her ay Vodafone Freezone sayesinde 10 TL steam kodunu bedavaya alıyorum.
bir aylık mı kullanım süresi onların yoksa biriktirilebiliyor mu
hatta fm yi başka hesaptan indirdim epice girip orjinal hesabımı bağlayınca eklendi kütüphaneye
Amazon hesabına epic’i bağlıyoruz demi? sonra kesiyor musun?
oyunu al deyince zaten hesabı bağlamanı istiyor ordan seni epic games uygulamasına atıyor. bağlantı kesme durumu yok yani.
İyiymiş denemek lazım. Amazon üyeliği oluştururken karttan parayı çekip geri iade etme olayı yok dimi?
valla ben ne olur ne olmaz diye boş ininal kartı kullanıyorum. onu kabul ediyor.
Her ay bir hakkın var ve birikmiyor malesef. Ama fırsat varken al kodu direkt yükle steama.
o kötüymüş ya. neyse en azından 10 lira 10 liradır.
Neden denemediğimi hatırladım şimdi Bende ininal yok maaş kartından sanal kart oluşturup kullanıyordum. Neyse güzel bir oyun verirse deneyeyim bakalım.