Shenmue III sızıntısı yüksek ihtimal doğru.
Oyundaki forklift →
Resme dikkatli bakarsanız forklift çok benziyor. Benzerlik oranı tesadüf denmeyecek kadar çok yüksek.
Shenmue III sızıntısı yüksek ihtimal doğru.
Oyundaki forklift →
Resme dikkatli bakarsanız forklift çok benziyor. Benzerlik oranı tesadüf denmeyecek kadar çok yüksek.
Brothers’ıda biraz evvel aldım , ne varsa toplayacağız artık . Kütüphane bedava oyun doldu son 1 senede . Acaba Epic’ten para verip oyun alan var mıdır ? Yada Epic nasıl ayakta durmayı başarabiliyor ?
Dimi geçen sefer de böyle olmuştu galiba resimlerden çıkmıştı oyunlar
önceden Murat hocam kuponla snowrunner almıştım 35₺ ye denk gelmişti heralde bir o var arkadaşlarda the division 2 yi almıştık
Arkasında dünya devi tencent var fortnite var
dedim ya steam fiyatlarıyla karşılaştırınca baya uçurum var. biri 16 tl biri 200 tl bi an şüphelendim dlc falan mı diye de yok baya iki oyunu 16 tl den satıyolar şaka gibi
zaten galiba dünyada ki yarı firmanın sahibi tencent bana sorarsan fornite tek yeter muazzam bir para getirisi vardır
güzel indirim aynen benim şahsi fikrim tamamiyle büyük değişim olarak 129₺ olan Definitive edition oynanır ya bence
Epic o mağazada çıkmamış oyunları getirerek ücretsiz yapabiliyor, şimdi baktım Truck & Logistics simulator oyunu epic’te bulunmuyor bunu verecekler bence.
Aynen Logistics yok, olsun. Artık bol bol depo işleri yapar, forklift süreriz
Güzel forklift. Nasıl bir oyunsa ismi bile okunmuyor.
Yarının oyunu bu olacakmış.
Bu oyun placeholder gibi. Bugün de gün içerisinde PC saatini ileri alıp ücretsiz oyunun üzerine tıklayınca bu oyuna atıyordu. Ama yine de olabilir vakti felince öğreniriz.
Sızmış bir liste var daha doğruluğu kanıtlanmamış. Bugün ve yarınki oyunlara göre belli olur.
Euro Truck Simulator 2
Steam Atölye’deki modlara sırt çevirmek olur. Alternatif bir sistem de yok. Niye tekrar ayrı olarak millet paylaşmaya çalışsın, uyarlasın. Boş iş harbiden artık kendi platformlarını kurmaları gerekiyordu. Neyse kimin umrunda…
Biz ATS’den devam…