Ücretsiz Oyun Haberleri

İnternette dolaşan liste yalanlandı o zaman.

1 Beğeni

RDR 2 inidirim kodu ile 140 TL gibi bir fiyata geliyor

60 tl kupon Cyberpunkta da geçerli arkadaşlar, almayı düşünen varsa faydalı olabilir. Kupon 7 Ocak’a kadar geçerli. Oyunu 190 tl’ye getirebilirsiniz. Şuan gerçekten de çok bug var, bazen can sıkabiliyor, görev yapmaya da engel olabiliyor. Ama güncellemelerle ileride düzeleceğini söylüyorlar. Şimdiden alıp birkaç ay sonra da yüklenilebilir. Yani demek istediğim uzun bir zaman boyunca daha ucuza getirtilemeyebilir.

RDR 2 Ukrayna üzerinden 84 TL gibi geliyormuş. Konum kilidi olmasa oradan çekecektim.

Bunu da unutmayın.

Ubisoft Connect 17.12.2020 20_00_12

Arkadaşlar 60 TL indirim kuponu ile metro exodus alayım diyorum yaklaşık 39 TL gibi bir fiyata geliyor önerir misiniz?

Güzel fiyat Exodus için kesinlikle değer. Metro serisi oynadıysanız daha önce seversiniz…

Ayrıca @Rageon ben geçen sene vpn ile Ukranya’ya taşımıştım hesabı Rdr2 için, şuan hala da öyle duruyor. VPN ile hala oluyorsa deneyebilirsiniz.

1 Beğeni

Taşıyacağım da Epic ayarlarında bölge kısmı kilitli bende. Açmak için desteğe yazmam lazımmış bu kez Ukrayna da kalırım Türkiye’ye taşımazlar diye çekiniyorum. :smiley:

1 Beğeni

Heyecan bittiyse yarının oyunu büyük ihtimalle Disc Room (Kesin değil ancak görseldeki testere ile oyundaki uyuşuyor, olma ihtimali yüksek.)

Ayrıca yeniden:

• 23 Aralık: Tropico 5
  • 24 Aralık: Inside
  • 31 Aralık: Jurassic World Evolution

Aşağıdakiler de tam kesin olmamakla birlikte:

• Oddworld: New’n’ Tasty!
  • Night in the Woods
  • Darkest Dungeon
  • Sonic Mania

Geçen seneki gibi kötüden iyiye doğru gidecek oyunlar sanırım…dying light bkliyorum bakalım vereceklermi…

Bu listeden sonra hepsi çok şey geldi gerçekten verecekler gibi her yerde haber oldu birde

60 TL’lik kuponla SnowRunner’ı 36 TL’ye alabilirsiniz

Game pass ile alın derim

60 tl epic indirimini snowrunner sezon bileti için kullanamıyor muyuz?

Snowrunner sahibi değilsen sezon bileti almana izin vermiyor. :slightly_frowning_face:

Cities skylines’in dlc’lerine kullanabilir miyiz bu kuponu?

Kupon 80 tl üzeri alışverişlerde geçerli

28 tl gibi bir fiyata assassin’s creed odyssey aldım deluxe edition kaçırılmayacak bir fırsat.

Snowrunner aldım önceden sezon bileti alayım dedim kuponu kullandırmıyor 80 tl tam ne güzel 60 ta indirim dedim olmuyor. 79 tl üzeri diyo

Kupon kullanım kurallarında DLC’ler ve sezon biletleri için kullanılamayacağı yazıyor.

Kupon verdiği ilk saatlerde DLC alımlarında kullanılabiliyordu fakat Epic çark etmiş. Bunun bir hata olduğunu söyleyip kuponla DLC alımını kapatmışlar.

Bir Sonraki Oyun; Oddworld: New ‘n’ Tasty

Steam Fiyati 31,00 TL

1 Beğeni