bu hafta multiplayerda bir yayın denemesi yapacağız da dur bakalım etkinlik dalgasını bitiririz belki
Mümkünse pazartesi salı olmasın teşekkürler Hafta içi diyelim şuna ^^
Geçen yayın etkinliği falan yapmam ne gerek var diyip şimdi bitiririz demek…
Evet senkronize değil.
Bu arada bence sohbette yazılanları sana sözlü aktarabilecek birisini bul diğer türlü sıkıntı olur hem senin için hemide etkinliktekiler için…
TruckersMP’nin Sitesine Yeni Gelen Güncelleme ile Hesaplarınızı Komple Silebilirsiniz… Yapmanız gereken hesap ( account ) - ayarlar (settings ) - hesap ayarları ( account settings ) ordan görebilirsiniz
Ahmet dün seni gördüm kaza yapmıştın hatta oyunda yazmıştım bilmiyorum fark ettin mi?
Farkettim de sonradan bir şey oldu sanırım, sonrasını hatırlamıyorum.
ben de kazanın sonuna yetişmişim
Sunucuların kapasitesi 4000’e çıkarılmıştır.
rastgele trafik olaylarından bazıları multiye de gelmiş yol yapım çalışmaları falan. demin az kalsın çarpıyordum yol tek şerite düştü
Europe 2 server oyuncu limiti 4200 kişiye çıkarıldı
düz 5000 yapsınlar calais-duisburg yolunda dün 400 kişi vardı rahat bu limitle 600 e kadar çıkar
Umarım yoğun yerlerde olmaz çünkü boş yolda süremeyen tipler yapay zekaya neler yapar…
yazdım
Sonunda MP oynamak için güzel bir neden
Güzel olacakta trollcüler ve insan gibi kullanmayanlarla nasıl olacak çok merak ediyorum.
abicim yazdım haberde niye okumadan yorum yapıyorsunuz? ne trollü ne idiotu bitti… THE END…
özel oturum açıp arkadaşınızla gireceksiniz “ÖZEL OTURUM”
tıpku bus simulator 18 gibi tıpkı farming simulator gibi tıpkı spintires gibi…
şimdi 2 kişilik gösterdiler daha da fazla olur sıkıntı olmaz