Truck World: Australia (ana konu)

first haul versiyonunu göndermişler indiriyorum smooth durumuna bakıcm merak ediyorum.

1 Beğeni

biz de merak içindeyiz :slight_smile:

telsizle konuşmaları katıp hikayeli bir başlangıç yaptırmak istemişler. arazi deformasyonu hoş ve aracın kirlenmesi de giderek artıyor bu da güzel.
temiz bir oyun başka bir şeyi yok. şu an hiçbir şey göremiyorsun.

sıradan bir oynanış ama klavye ile zaten herhangi bir oyun gibi oluyor. ets2ats varken direksiyonda buna harcanacak bir mesai olmaz bu da interaktif kontrolün sınırlı kalması ve şimdilik bir amaç görünmemesi.

uzun süredir geliştiriliyor ama şaşırtan bir şey olamadı. karmaşık sistemler sunmuyor. bu deneme sürümlerinden vazgeçilmeli artık yayıncısı pazarlamak için uğraşıyor ama oyun hak ettiği gelişimi göstermedi ne kadar para harcadılar bilmiyorum. iş güzel aslında da ee kardeşim bin git aynı düz yolda artık albenisi yok. çöl fırtınası gösteriliyordu onlar etkiler. yani bu projeyi desteklemekle benim projeyi desteklemek aynı aşağı yukarı. :d

bunun yerine roadcraft’ın sürüşünün biraz daha iyi kontrollü olmasını isterdim. twa maalesef yıllar içinde öğrenip geliştirilen bir oyun. çıkma derdi hala yok. muhtemelen adamın yan işi de olabilir. böyle olunca arazü de güzel ama nebileyim çekmiyor beni artık böyle şeyler ben biraz arkaplana girince koptum.

videosu da çekilse diyeceklerim artık böyle olduğundan başka bir oyuna video çekmek doğru olmuyor. nebileyim imkanları daha fazla biz 50 dolarlık şeyi alıcaz diye kırk takla atıyoruz. bu desteğe bence sıradan transport görev sistemi anlamsız geliyor. gördüğünüz her şeyi siz de öğrenip yapabilecek durumdasınız. ama işte sorumluluğu ve o riski alabilecek kişi bir araya getirip oyun diye sunuyor.

3 Beğeni

çift dorseyi teker tekr söküp park etmeyi olayı güzel olmuş. in bin seviyorum çünkü kendi oyunumda da karakter kontrolcüsü var ve çok hoş oluyor.
araç dışında daha fazla yapılacak iş vermeleri lazım. işte güzel bir oyun gibi göründüğü için şu an itibariyle çok geride ve eksik duruyor. özellikle tanıtım sürüyor vs. darısı başımıza diyelim.

3 Beğeni
2 Beğeni

Unrealle hiç tır oyunu yapılmadığı için yapılmış oyun.

Direksiyon bağlayabilen var mı ? oyun daha çıkmadığı için direksiyon desteği mi yok yoksa benim direksiyon mu desteklemiyor

Ben G29 ile oynadım. Hatta shifter ile denedim oldu.

T300 ile denedim bende de çalıştı herhangi bir sorun çıkmadı.

Muhtemelen benim direksiyon desteklemiyor.