Katılıyorum. Biz bu oyunu ETS2’ye rakip olmak üzere geliştirmedik. ETS2’den iyi olacağını falan da iddia etmedik. ETS’ye rakip çıkaracak olsaydık aynı oyunu klonlamaya çalışırdık. Oyunumuzdaki sürülebilen 20 araçtan sadece 4 tanesi tır.
Kapsam ne kadar dar olursa kaliteye o kadar fazla yoğunlaşılabilir. Biz kapsamı geniş tutarak farklı ve mağazada olmayan bir oyun geliştirmeye çalıştık.
Beklentinizi bir sebeple artırmış olabilirsiniz. Ama buna sebep olan biz miyiz?
İnternette youtuber’ların yüzlerce videosu var, hepsi de kendi yorumluyor. Biz sadece key paylaştık gerisini onlara bıraktık. Multiplayer’ın tadına varıp da eleştiren bir youtuber’a pek rastlamadım. Ama bazen oyunu överken abartı cümleler kuruyorlar, belki de onlardan etkilenmişsinizdir.
4 Beğeni
öyle diyenlerin yorumları firmayı bağlamaz
yani siz kendi kendinize kandırmış olursunuz
Mobil e ne zaman çıkacak herhangi bi bilgisi olan var mı ?
1 Beğeni
O gün steamdan siyah ekranda kalıyor ama müzik çalmaya devam ediyor diye hata bildiriminde bulunduğunda yardımcı bile olamadınız ki bu oyunun nesini öveyim benim için bu oyun çöptür 70 lira verip ne alırım nede aldiririm
2007 civarında alınmış bir oyun bilgisayarında çalıştı. DirectX10 ve üstü desteklediği sürece çalışaması lazım. 4GB Ram yeterli. İşlemciye zaten pek yüklenmiyor.
11 senelik oyun laptopu ise gayet mümkün açması. İyi bir bilgisayarsa 720p’de çalıştırır.
Demir_Pence yapımcının açtığı discord sunucuları var kaspersky antivirüs nedeniyle sorun yaşadım anında yardımcı oldular hatta 5 dk sürmeden güncelleme geldi discord sunucularında destek veriliyor oradan yardım alabilirsiniz.
Konuyu saçma sapan tartışmalarla kirletmeyelim.
Merhaba mehmet bey oyun çok güzel ancak hala android e çıkmış değil yani artık çıkarın bekle bekle soğudum oyundan zaten kendiniz yayınlayacaksınız neyi bekliyorsunuz geliştirmeyse yapın artık oyunu 2 3 senedir bekliyorum temmuza kalırsa daha indirmeyi düşünmüyorum
Bu oyun optimize olur mu
1050 ti strix 8 gb ram ssd var düşük ayarlarda bile kasıyor
Dün deneyimim oldu bir çok hata var mp taraflı umarım yakında düzeltilir
Steam version is updated. Truck & Logistics Simulator | v0.9647
-
Manual transmission, Sequential or H-Shifter.
-
Option to disable Auto-Reverse. Manually shift to reverse gear.
-
Camera now rotates without holding the mouse button.
-
“Time of day” settings moved to pause menu.
-
Allowed UI Scale slider to go lower, scaling the UI smaller.
-
Steering delay and steering assist are disabled when control is Steering Wheel.
-
Improved the suspension of the sedan car.
-
Fixed player names bug in multiplayer that caused names to not appear.
-
Minor bugfixes.
The default controls are updated. To receive the updated control maps, please use “revert to default” from the control mapper.
2 Beğeni
v0.9648
-
Araç özelleştirmedeki kamera hatası düzeltildi.
-
Gamepad ile kamera çevrilmesi sorunu düzeltildi.
-
Mod* tuşu Control Mapping’e eklendi.
-
Damperli kamyonun benzin kayıt problemi düzeltildi.
-
Yükleme araçlarında ikinci eksen için arayüzde hatalı gösterilen tuş dizilimi düzeltildi.
*: Mod tuşu gamepad’lerde ikinci eksen, kamera yakınlaştırma veya çoklu oyuncu modunda hızlı chat için kullanılır.
Varsayılan kontroller güncellendi. Control Mapper’dan “Revert to Default” düğmesine basarsanız güncel ayarları alabilirsiniz.
2 Beğeni
fiyat düşürüldü aslında bu fiyatta çıkması gerekiyordu
2 Beğeni
Changelog:
Game mechanics
-
Reduced shadow flickering and improved performance.
-
Improved multiplayer synchronization (smoother, less jittering)
-
Fixed performance problem that could drop FPS in crowded multiplayer rooms.
-
Fixed traffic AI path errors.
Vehicle visual improvements
-
Improved small forklift and sedan cars model.
-
Improved interior model of Man TGX.
-
Improved interior and exterior model of Scania Trucks.
-
Fixed the visual problem with wheels of Man TGX.
Localization
As always, the version is updated on the Beta branch first, and after a few hours, will also be available on the default branch.
2 Beğeni