Selamlar, Bu oyun için mod arıyorum var mı tavsiye modlarınız ?
hocam oyunda talep arttıkça fabrikalar arz oluşturuyor. resimdeki goods factory seviye 2 olmuş. resimde üretim yazan yerin yüzdesi ve gönderi yazan yeri yüzdesi hedefe ulaşınca fabrika seviye atlayacaktır ve yıllık üretim kapasitesi artacaktır. yinede taşıma zinciri oluştururken araç kapasitesi ve fabrika kapasitesine göre planlama yaparsanız çok araç kullanmaktan daha fazla kar edersiniz.
İlk haritamı an itibariyle yayınladım, deneyen arkadaşlardan görüş/öneri vs. beklerim
özledim oyunu var ya ama işte oynayamıyom
Arkadaşlar merhaba oyuna gerçek araziyi 1:1 aktarmayı bilen var mı ? para karşılığında yaptırabilirim.
60 tl olan oyun 200 tl olmuş.
uzun zaman sonra tekrardan bir oynayayım dedim bakalım ne eklemişler ne getirmişler yapımcı oyundan ümidini kesmemiş anladığım kadarıyla baya da güncelleme alıyor
ama hala en büyük eksiği Steam Cloud özelliği olmaması.
Oyun içi modlama desteği gelmiş daha önceden atölye muhabbeti vardı tabi ama mod io da eklemişler. Her şey güzelde neden steam cloud özelliği eklemeyip ilerlememi çöpe atıyorsunuz? Yıl olmuş 2024 yahu insanlar artık steam cloudsuz uğraşmak istemiyor
bir sorum var neden steam cloud özelliği eklememişler? bu işlerden bilen anlayan birisi cevaplayabilir mi. Benim bilmediğim bir şey mi var yazılım tarafında?
Yapımcı ile iletişime geçip tr dil istemek lazım.
LÜTFEN multiplayer
LÜTFEN ai şirketler
LÜTFEN rekabet
OYUNDA AMAÇ YOK
OYUNDA AMAÇ YOK
OYUNDA AMAÇ YOK
harbiden ya 2.yi 50-60 saat oynadım sıkıldım saldım mod tarafı çok fazla hangisi kaliteli hangisi değil çok vakit yiyen bir şey olduğu için hiç bulaşmadım mod tarafına bir de steam cloud özelliği yok pcyi formatlamadan önce bir tane tr map te baya emek vermiştim sonra pcyi formatladım oyuna girdim baktım save silinmiş
şu şekil bi 1. dünya savaşı modu vardı vaktim olmadığı için oynayamadım, gayet orijinal bir fikir ve oyuncuya da bir amaç veriyor oynaması için. cepheye asker silah götürüyorsun toprakların büyüyor, o arada da kâr etmen gerek filan… workshopta yapılabilen türden bir mod, ana oyuna campaign haricinde bu tür şeyler eklemek çok da zor olmasa gerek.