istanbul’a ben de ihanet ettim
ohaa çüş
Adam direk dünyayı modellemiş uğraşmamış bölgeyle felan
Türkiye haritasında ilk videoyu çektim çok büyük olduğu için performans sorunu yaratmaya başladı Ama çok güzel oluyor
Montajına başlıyorum.
@Makarnaci acilen büyük bir istanbul haritası talep ediyoruz
Geçtiğimiz ve önümüzdeki hafta sınavlar var müsait olduğum bi ara yapar atarım buraya
Tramvay videosu hazır akşam yükleyeceğim orada İETT’yi dolandırdılar
Sonra da KOnya videosu çektim. Ardından 1915 Çanakkale Köprüsü
En son da Suriye Petrollerini emcükledim
İstanbul-Türkiye haritası çıkmış!
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1942606609&searchtext=
Türkiye haritası yapılmış. Yükseklik bilgisi daha iyi duruyor ve göller var.
Başka bir Türkiye haritası
Trakya haritası yaptım bitane Medium boyutta ama bi sıkıntı var, oyunu başlatınca inşa ettiğim yollar filan şirketimizin üstüne oluyor yani bakım giderlerini biz ödüyoruz. 10 günde 300k civarı bi para gidiyor yani, bunu nasıl çözerim sizce? Önümdeki tek engel bu kaldı bunu da halledersem haritayı paylaşıcam
(yollar da map editorde yapıldı)
Sorunu çözemedim, haritayı buraya atıyorum. İçindeki .lua ve .sav dosyalarını diğer mod haritaların bulunduğu klasöre atmanızın yeterli olması lazım. Bir de sizler inceleyin bari ben işin içinden çıkamadım
https://drive.google.com/file/d/1w2P56TWStqpYL_I5yX4dNLZEqWZefx1k/view?usp=sharing
deneyeceğim korsan olduğu için sende sıkıntı çıkartıyordur bende tamamen kontrol edileiblir şekilde açılırsa düzenler atölyede paylaşırım
Tamamdır
ELEKTRİKLİ KAMYONLAR KONYA’DA! - Transport Fever 2 5
@HasanOfke Trakya’yı deneyebildin mi?
haritan çalışıyor ama fabrikaları eklemem lazım + çanakkale vb. karşı kıyıya bir şeyler dikmek lazım öyle kalmasın nereye ne ekleyelim yaz ona göre düzenlerim ya da sen ekle ben son halini yaparım
Nereye ne ekleneceği sana kalmış takıl kafana göre Random fabrika tool’u da olur. Çanakkale-Bursa-Balıkesir-Yalova taraflarını da ekleyebilirsin
ayrıca Eceabat tarafında küçük ama çok büyük bi Easter egg yetrleştirdim imkanlar dahilinde