Trans-Siberian Railway Simulator [Ana Konu]

Pentacle stüdyosu tarafından geliştirilen Trans-Siberian Railway Simulator’ın ana konusudur.
Unreal Engine 4 ile geliştirilmektedir.

Haber

https://www.simulasyonturk.com/trans-siberian-railway-simulator-icin-tanitim-videosu-yayimlandi/

Steam

Ne olduğu ortaya çıktı :open_mouth::open_mouth::open_mouth:

5 Beğeni

Oha:sweat_smile:

https://www.simulasyonturk.com/trans-siberian-railway-simulator-icin-tanitim-videosu-yayimlandi/

1 Beğeni

baya hoş duruyor

Vaay hiç beklenmedik bir şekilde geliyor standart tren simülasyonlarının dışında. Bir oyun pc si toplamak farz oluyor :man_facepalming:t4:

Çok fazla güzel olmuş bu… Anlamadığım tek kısım kabine alkol sokma olayı. Onun dışında, W O W

1 Beğeni

Ben şahsen ne istediğimi yazdım. Umarım dikkate alırlar. Ayrıca bu simulasyonu gerçek haliyle yapabilmek için günde 100 km yol yapmaları lazım ki kısa sürede bitsin. Bu oyun 2-3 yıldan önce çıkmaz. Erken erişim olsa dahi muhtemelen istasyondan istasyona şeklinde çıkar ve bölümlü olur. Örneği x ve y istasyonu yapılır ardından z istasyonu ayrı bölüm eklenir.

Kurtların saldırması da iyi olmamış.Elinde pala çatır çutur kurt kesmek pek gerçekçi değil.

Bir hatayı düzeltmek istiyorum Gerçek trans sibirya uzunluğu 9288 km değildir. 10650 km dir. Yarın bir gün eğer trans sibirya gezisine çıkacaksanız hem çin üzerinden başlayın hem de 10650 km olanını tercih edin.
Trans-Sibirya Ekspresi yolculuğu Moskova-Vladivostok ya da Vladivostok-Moskova arasında yapılan tarihi yolculuktur. Trans-Sibirya Demiryolu esas olarak 1891-1916 yılları arasında parça parça tamamlanan o günkü koşullara göre “olağanüstü” bir projedir. Bugün Vladivostok’taki bu demiryoluna ait bir anıt üzerindeki 9.288 km yazısı o günlerin anısınadır. Bugün başlangıçtaki Kirov yerine Kazan üzerinden gerçekleştirilen bu yolculuğa Ulan Bator da dahil edilince 10.650 km olmaktadır. Gerçek Trans-Sibirya Yolculuğu budur. Örneğin bu yolculuğun yalnızca 5.655 km’sini yani yarısını yapan Moskova-Beycing yolculuğu teknik olarak da Trans-Sibirya değil, Trans-Mongolia Ekspresi olarak adlandırılmaktadır.

1 Beğeni

son görüntüler

2 Beğeni

my summer car hissediyorum şu görüntülerden :smiley:

3 Beğeni

The long dark olmuş bu :smiley:

Bu oyunun ne zaman çıkacağına dair en ufak da olsa bi ipucu var mıdır?

playway oyunlarındaki parça söküp takma takıntısı bütün oyunların geç çıkmasını sağlıyor çok önemli bir özellik yine de es geçmiyorlar :smiley:
train sim mechanic güzeldi ancak bunda daha anlamlı olacak

wow

2 Beğeni

yeni bir oynanış görüntüsü var :smiley:

Umarım kol desteği gelir. TSW de falan ben hep kol ile oynuyorum. Arkaya yaslanıp rahatıma bakıyorum. Klavyeden de olur aslında ama fare ile tam bir sıkıntı. DPI yüksek olduğundan problem yaşıyorum. Özellikle TSW de çok yaşıyorum bu problemi. Treni yavaş hızlandırcam diye bir anda şak diye geçiyor.

çok güzel olmuş böyle olacaksa zaten her şey geç çıksın

4 Beğeni

Dehşet güzel olmuş. Ön siparişe çıktığı gibi alacağım bunu.