The Crew 2 [Ana Konu]

arac listesini görmek istiyenler (sesi kapatın oglan vır vır)

3-4 yeni arac markası dışında eskide ne varsa aynı. tekne-ucak ekleyip sürmüşler.
heyecanlanmaya gerek yok ileride cıkıcak dlc paketleri ile tekrar düşünüle bilir.

bugün oynadık yayında da harbiden heyecanlanacak bir şey yok ama yine de iyi forza horizon 4 kadar heyecalandırmasa da…

bu arada twitch kaydı

yarın da bir video çekeyim

Merhabalar Beta ya kayıt olduk neden bildirim Uplay hesabıma göremedim

2005 yılından beri vip oldugum için forza h4. bu yıl bana bedava verilicek. microsoft xbox kıyagı :slightly_smiling_face:

e-posta adresine mail ile key gelecek gelmediyse zaten seçilmemişsindir

nerede geçecek vip bey? kesin bilgi lazım :smiley:

o kadar vip olamadık sadece tebrik mesajı ile yeni oyunu vip olarak hediye edecekerini yazan ileti xbox’a geldi. :yum: anahtarını alırım versiyon 2. hazır ol :smiley:

hiç sanmıyorum o zaman amatördüm arabam iyi değildi ve doritos yiyordum bence kaybetmiş gibi hissetmeye başla :smiley:

1 Beğeni

bizide görme gibi bir durum var mı volkan bey :smiley:

1 Beğeni

Alfaya göre yükleme süreleri oldukça kısalmış. Doku yüklemelerinde hafif gecikme oluyordu aşırı hız yapınca. Betada onu da düzeltmişler. Alfaya göre grafiklerde gözle görülür bir iyileştirme var. Uçak seçmeden önce girilen etkinlikteki bug ve zıplayan uçak sorunu da düzeltilmiş.

1 Beğeni

Dedim ama grafikler acayip farkli yazik olmus tam surumu beklemek zorundayim ama bazi seylerin degisecegini sanmiyorum gelen ozellikler harika surusun gelismesi de hos

1 Beğeni

İlk oyunda haritayı tam anlamıyla kullanamamışlardı. Bu kez uçak ve tekne de ekleyerek haritayı biraz daha şenlendirmeyi düşünmüşler sanırım. Keşke GTA 5’teki gibi yarış oluşturup paylaşabilseydik çok iyi olurdu.

2 Beğeni

Açık beta tarihi E3’te açıklanacakmış.

İlk oyunu sevmiş birisi olarak ikinci oyuna ısınamadım. Üstteki videodan da belli olacağı üzere atmosferinden olsa gerek.

sezon pass ve güncelleme icerigi

https://ubistatic19-a.akamaihd.net/resource/en-us/game/news/thecrew-game/the-crew-2/tc2-season-pass-image-news-roadmap_326956.jpg

her 3 ayda bir büyük ücretsiz güncelleme,ilk güncelleme adı Gator Rush (eylük ayı)
icerigi yeni yarışlar eklenicek,5 yeni arac eklenicek,ilk oyunda oldugu gibi hurda aracın daha az bulunur parcaları eklenicek.

aralık güncellemesi pvp modu eklenicek,bunlardan ayrı her ay 2 arac eklenicek.
sezon pass alanlar için =
ilk günden 3 arac (porsche 911 turbo,supermarine spitfire mk ıx ve ıce marine bladerunner 35)
aylık olarak eklenicek araclara bir hafta önceden erken erişim (22 arac)
iki kıyafet ve bir özel ev
oyun magzasında 20$ indirim

tanıtım videosu

1 Beğeni

Bu roadmap olayı rainbow six siege’de tuttu ama crew’de beklenilen ilgiliyi çekmez bence.

Büyük umutlarla bekledim ki Ubisoft oyunlarına olan düşkünlüğümü çoğu bilir Gold Edition aşağısı inmem ama Crew 2 oldukça fiyasko malesef Forza Horizon 4 artık çıkmasını bekleyeceğim

1 Beğeni

ben kapalı betayı görünce vazgeçip beklemek yerine escape from tarkov aldım o bütçeyle
fh4 alacak çok kişi var takılırız :smiley: birkaç güne öğrenicez zaten oyunu

1 Beğeni

Escape ciddi şekilde zor ama aşırı konsantre isteyen bir oyun yeni makinenin 3 parçasını hallettim 4 parçası kaldı her türlü oynarız sıkıntı yok