The BUS "Multiplayer Otobüs Simülasyonu" - Ana Konu

R5 7500F & RTX 5060 Ti 16 GB sistemim var, incelemelere baktım hâlâ optimizasyon sorunundan bahsedenler var. Sorun büyük ölçüde devam ediyor mu? Satın almaya niyetlendim ancak incelemeleri okuduktan sonra bir tık vazgeçtim gibi.

Özellikle 40 ve 50 serisi nVidia kullananlar için DLSS ve kare oluşturma avantajı var. Görüntüde neredeyse yok bozulma. AMD için durum biraz daha kötü. FSR, DLSS seviyesinden uzak maalesef.

1 Beğeni

fiziklerle ilgili çalışma varmışşşş

3 Beğeni

Mağaradan yeni çıkmışlar gibi hiç gelişmemiş sistem dhffhhddhhdb

1 Beğeni

Hiçbir şey yap(a)madıkları için sanki önemli bir şey yapmış gibi uzun uzun yazıyolar. Bu da boş çıkacaktır yani. TML fiziği bilerek düzeltmiyor.

1 Beğeni

Bağımsız süspansiyon getirdik diyor ama onu gösterirken bile kendi kalesine gol atıyor, 20 ton otobüs, tekerlek dururken kaldırıma döndü diye kuş gibi zıplıyor hayal dünyasına bak :smiley:

Hakkını verelim, benim hep olması gerek dediğim otobüste yanal sallanma için güzel bir şey ama nerede çalışacak pardon? yolda bozukluk yok ki halı gibi. saat başı bir hız tümseği gelecekte güzel sallanacak ölme eşeğim ölme, avrupada hız tümseği de yok işin ilginci, gelişmemiş ülke item’ı olduğu için.

1 Beğeni

Saçma olan şey The Bus’ta Fernbus otobüsleriyle fizik testi yapmaları, ulan dingiller koskoca şehirlerarası otobüsle, şehiriçi otobüsünün fiziği aynı mı olur? Allah TML Stüdyo çalışanlarına akıl fikir versin.

2 Beğeni

v1.2 güncellemesi tam sürümü ağustosta açık betası ise bu ay çıkacakmış.

3 Beğeni

Gelsin bakalı. Fernbusa 1 yıldır güncelleme gelmiyor england dlc çıkacak diye ona da gelse de farklı yerler oynasak

MAN Lion’s City paketi moduna baktım da bazı sorunlar var sanırım bir kısmı oyunun kendiyle alakalı. Mesela tuş atamaları araç için tekrar yapılmak zorunda. Araç gazı kesince neredeyse hiç yavaşlamıyor. Kaldırıma çıkınca süspansiyon etkisi neredeyse yok. Tuş atamasının çözümü var da ötekiler için çözüm yok şu an için.

İyi yanları ise en başta tasarım iyi yapılmış. Hem iç, hem dış gerçekten Lion’s City olmuş. Adından da anlaşılacağı gibi paket olarak sunulmuş. A21, A47 bilmem ne var. Lion’s City’e özgü bazı sesler de sunulmuş. Şanzıman oranları gerçeğe ne kadar yakın bilemedim ama Ecolife tadında çok seri vites atıyor. 6. vitesi de gördüm. Voith değil yani davranışa göre.

Diğer yapımlara bakınca yine elle tutulur yapım The Bus gibi duruyor. Evet her türlü eksiğe rağmen böyle. (OMSI 2 ayrı bir konumda tabii ki onursal üyemiz o. Fshfshsgsj) Mod desteği bu tip oyunlar için çok kritik bir öneme sahip kanımca ve bu türde güncel oyunlar içinde bunu yapabilen şu an sadece TML. Acı ama gerçek. Bir de gerçekçi haritaları (Berlin, Hamburg ve modlar) görmezden gelmemek lazım. CTS 2026’daki Tramau denen ne olduğu belirsiz haritadan 1000 kat iyiler. Gerisini de biliyoruz işte tipinde hayır olmayan bazı oyunlar falan. :grin:

Bir de Oberhavel haritasının Berlin’e genişlemesi güzel oldu. Zaten Berlin’in hemen dibinde olması bu ihtimali güçlendiriyordu. İlk çıkan harita modu ve gerçekten o günden bugüne büyük bir emekle geliştiriliyor. Canlı yayında da gösteriyor geliştirmeleri. Kutlamak lazım yapımcıyı. En yakın rakibi Heinsberg’den daha iyi olduğunu düşünüyorum.

4 Beğeni